| Spark_Alexs_1999 a întrebat:

Salut, in ultima vreme m-am apucat de flotari/genoflexiuni/abdomene etc, si faceam destul de multe pentru nivelul meu de lenes in ultimele trei zile am observat ca, cand ma ridic din pat ma doare putin abdomenul si se vad niste patrate mai accentuate, mai ales ca ma doare un pic cat si spatele, este vreo problema sau este normal?

Răspuns Câştigător
| Cosmin4Fit a răspuns:

Nu iti fa griji Alex happy E febra musculara, e normala.

E indicat ca dupa o zi de antrenament a muschiului/grupei de muschi respectiv sa faci 48 de ore pauza sa-l lasi sa se refaca. Asa vei observa cele mai bune rezultate.

Febra iti va trece in cateva zile, dar indicat este sa te tii de treaba, chiar daca doare putin.

No pain, no gain! happy

Ai grija totusi cu abdomenele, ia-ti o saltea speciala de yoga sau ceva, iti afecteaza coloana. Asigura-te ca le faci corect, si ca nu iti tii spatele stramb. S-ar putea sa te afecteze pe termen lung la spate daca nu le faci corect.

Succes!

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca n-ai prea depus efort la viata ta este normal sa te doara muschii.Cu patratele este doar o impresie daca nu te-ai apucat de mult de munca.Nu se formeaza muschii in cateva zile.

| IonutFlorentin a răspuns:

Salut! Nu este nicio problema.Te dor muschii.Nu inti face griji. Dupa un timp muschii tai se vor obisnui cu efortul depus cand faci exercitii si nu te va mai durea nimic. Legat de patratele:inseamna ca muschii abdomenului se formeaza.Asa se intampla cand faci flotari si/sau abdomene.