| AnonimCuActe a întrebat:

Iubitul meu joaca tenis de câmp de aproximativ 11 ani, iar de Craciun as vrea sa ii fac cadou o rachetă. Insa nu stiu ce fel de rachetă as putea sa ii iau, nici la ce marimi, greutate, tipul de racordaj si la ce tip de material sa optez. Imi puteți da niște sfaturi? Mulțumesc anticipat.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru cineva cu experienta intr-un domeniu, sculele deja trebuie sa fie perfect pe mana lui /ei.
Este ca si cum sa cumperi la intamplare niste haine "de moda", la intamplare, care e mica probabilitatea sa fie pe marimea si gustul omului.

Sfatul meu este sa-l iei de brat la o plimbare intr-un magazin de specialitate (de exemplu la "Decatlon"), "sa-ti arate si sa-ti explice" materialele sportive indragite de el. Acolo fii atenta la ce scule se uita mai atent, mai indelungat, pe care le studiaza. La intrebarea ta, daca-i place, daca raspunde cu entuziasm, atunci propune-i sa-i cumperi cadou de Craciun.winking

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Http://bit.ly/2Eg5xx7

| Daniel323 a răspuns:

Cu siguranta ca isi doreste un model anume si o sa fie deceptionat daca cumva ii cumperi altceva.Axeaza-te pe un domeniu pe care il cunosti mai bine decat el.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Daniel323):

Corect happy Si eu fac sport de performanta (nu tenis) si nici macar colegii mei (sportivi si ei) nu ar sti ce echipamente sa-mi cumpere. Chestiile de genul merg cumparata cadou atunci cand persoana in cauza e "un pic" pasionata de domeniu, dar cand vorbim de ani buni de practica deja se contureaza niste preferinte exacte. Plus ca nu se mai cauta echipamentele de calitate medie, ci deja se doresc cele de calitate superioara care in general costa mai mult decat ar fi dispus oricine sa investeasca intr-un cadou. Nu e neaparat ca o sa fie deceptionat, dar sunt sanse mari sa nu foloseasca racheta.

| RemmMember a răspuns:

Incearca sa te duci la decathlon... si ii intrebi pe cei de acolo ce ai putea lua