| MDSanonim a întrebat:

Salut m-am apucat recent de sala.Acolo mi s-a spus ca trebuie sa mananc ca sa fac masa musculara(eu fiind destul de slab).Stiu ca de la masa musculara voi face ceva burta. Daca as alerga in fiecare zi, as da jos burta?

3 răspunsuri:
| T2LS a răspuns:

Prin masa musculară se definește, teoretic, mușchii tăi. Dacă tu obții masă musculară, nu pui din burtă. Este contradictoriu termenului de masă musculară. De asemenea, dacă faci alergare pe lângă sală nu strică, faci mai multă condiție fizică si previi, într-un caz ipotetic, grăsimea acumulată în urma alimentației, de orice fel ar fi ea.

| Richard01 a răspuns:

Nu faci burta numai daca nu te alimentezi corect.Trebuie sa mananci mai mult, si acel mult sa contina proteine, nu grasimi.Carne,oua,branza,
pește,lapte etc.Iti trebuiesc de asemenea cadbohodrati si multa odihnă. Cere sfaturi unui antrenor de fitness, si pe net poti gasi multe sfaturi, antrenamente, alimentatie.

| diapopa a răspuns:

Heeihappy
in primul rand daca mergi la sala si tot ai platit asculta-l pe instructor pentru ca el stie ce vorbeste si daca mergi la sala regulat nu o sa pui burta ci o sa ai abdomen, o sa ai muschi
sper ca te-am ajutatwinking