| DDaniell a întrebat:

Salut.
M-am hotarat sa fac in fiecare seara abdomene, genoflexiuni, flotari si altele. Pentru ca am in luna Mai nunta si vreau sa arat cat de cat bine. Nu prea am timp de sala, iar ceea ce va rog sa imi spuneti este cu faza de pauza... ca din cate stiu daca faci zilnic nu e bine. Imi puteti spune mai multe despre asta? Adica in ce zile si cum sa fac cu pauzele

Răspuns Câştigător
| Vanqu1sh a răspuns:

Pai depinde cat efort vrei sa pui, daca tragi ca un cal e si normal ca nu e bine sa faci zilnic, dar daca faci moderat atunci este ok si zilnic. Faci si tu ceva in genul :

-4 serii genuflexiuni a cate 20 sau 30 repetari ( cum iti este tie mai bine, nici sa te omori )
-10 serii abdomene ( diverse exercitii, cauti pe net ) - la repetari te orientezi tu cate poti face
- 3 serii flotari normale, 3 serii flotari la pat, 3 serii de exercitii pentru triceps ( repetari iar la fel, te orientezi dupa cate poti face )
- Daca nu ai timp de alergat poti sarii coarda acasa daca ai spatiu... e un exercitiu de milioane pentru slabit si cardio si multe altele ( o ora odata la 2 zile este ok ). Pauzele intre serii pot sa fie scurte, 20-30 secunde, intre exercitii maxim 5 minute. Programul il faci tu in functie de cat de mult crezi ca te fortezi. Mananca mai sanatos, bea mai multa apa si in 5 luni esti fresh!

1 răspuns: