anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ma pot face mai solid doar cu mersul la sala si mancand ceva bogat in proteine sau trebuie sa practic si un sport dur? La sala mergi si mananc sanatos, dar nu practic un sport momentan, am practicat judo mai demult.

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Nu prea are legatura una cu alta. Un sport "dur" si un tip "solid" este o asociere ce ai facut-o tu intre cele doua cuvinte. Nu uita ca exista si luptatori sau judocani de 50 - 60 kg. Cum de altfel exista si halterofili sau culturisti de categorie de greutate mica sau mare. Daca vrei sa pui ceva kilograme pe tine ar trebui sa mergi la sala ( chiar daca e primavara si poti alerga in parc economisind banilaughing si sa ai un program de antrenament si alimentatie specific acestui scop si varstei tale, desigur. Succes!

| womble a răspuns (pentru Paul754880338):

Si am in cat timp o sa ma pot face mai solid, stiu ca o sa dureze mult, sa stiu un timp aproximativ, acum am 55 kg

| Paul754880338 a răspuns (pentru womble):

Depinde, evident, de cat esti de consecvent, dar in 3-4 luni vei vedea schimbari majore. Nu uita ca trebuie mai intai sa inveti executia corecta a exercitiilor, ceva despre alimentatie si cat de inportanta este odihna.

| womble a răspuns (pentru Paul754880338):

Ok, multumesc

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

AR fii mai sanatos sa mergi pe strada sau printr-un parc, decat sa mergi la sala si sa nu folosesti aparatele, platind si pentru atata lucru.
Este primavara, frumos, iesi la alergat zilnic prin parc si mananca sanatos, sa vezi ce frumos si armonios ti se dezvolta corpul.