| zlex a întrebat:

Maine dau probele de aptitudini pentru inscrierea la liceu sportiv si una dintre probe este sa alergi 1 km in 3m 45s (pentru nota 10) si ma intrebam cum ar trebui sa alerg(usor la inceup/sa mentin/etc), respir si daca stiti alte informatii care m-ar putea avantaja. In plus, imi puteti recomanda ce sa mananc/ce sa mananc, cata apa sa beau inainte sa incep si ce as putea face astazi seara si maine dimineaza pentru a ma incalzi foarte bine si pentru a nu exista durere/carcei. Am preworkout si energizant, care este doza recomandata si cu cat timp inainte sa le consum pentru a nu exista riscul de a vomita si pentru a primii cat mai multa energie?
Va rog frumos sa ma ajutati.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ai deloc antrenament la alergat poti baga orice in tine. Puteai incepe cu alergari usoare cu 2-3 sapatamani inainte de a da aceste probe. Mai ales ca stiai la ce liceu ai sa dai.

| zlex explică (pentru darrio2007):

Nu sunt in cea mai buna forma a mea, dar am rezistenta la alergare.Fac handbal de performanta de 6 ani dar voiam sa primesc niste ajutor pentru a lua cele mai bune note posibile. Raspunsul tau nu ma prea ajuta.

| darrio2007 a răspuns (pentru zlex):

Eu nu recomand stimulente de-astea care vrei tu sa iei. Bazeaza-te pe conditia fizica pe care o ai.

Întrebări similare