|

Salut,multi spun ca daca faci sala de la o varsta frageda nu mai cresti in inaltime, altii sustin ca este un mit.Ideea e ca eu fac exercitii cu gantere de 8, 5kg(cate una) pentru gambe ridicandu-ma pe varfuri si flexii cu o gantera mai mare la piept pentru biceps, nu cred ca pune presiune pe coloana si nu fac in fiecare zi, fac cam de 2 saptamani, de 3-5 ori pe saptamana si-am 15 ani si 6 luni.Ma afecteaza asta cumva? Voi mai creste? si daca da, aproximativ cat? multi cresc mai mult decat genitul pe care il au de la parintii lor. Funda! xD

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Desigur depinde si de ce parinti ai, dar am cunoscuti ce erau mai josuti ca mine dar acum sunt cit mine si mareu cand cineva ii intreaba cum au crescut atit spun ca la sala se agatau de bara fixa ci atirnau, atirnau cu greutati nu prea mari, atirnind se ridicau un pic si din nou sa lasau liber sa atirne.Din Pacate e tot ce stiu despre cum sa cresti, dar nu iti pot spune cu prezie daca te vei opri sau nu.In orice caz daca te temi incearca sa nu ridici mult pentru picioare.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu iti face griji eu am inceput sa merg la sala de la aproape 15(~180cm) si nu mi-a fost nimic(pana atunci ma ocupam cu bara fixa).Fac 17 ani in noiembrie, acum am ~190cm si sa spun ca merg la sala sa palavragesc tot nu pot spune, ii dau cu greutatile bine, la ridicarea culcata fac cu 100kg,,,, iar asezari cu 80kg.

| explică (pentru HaLkPiGodZZiLaMD):

Dragilor, asa cum va spuneam, saptamana viitoare vom avea impreuna cu noi prieteni din SUA! Asa ca sunteti invitati la activitatile care vor avea loc, marti si miercuri de la ora 17-20 la tabara din Fanate!
Vreau sa vad comentarii de la cei care veniti! happy
Va iau din:
- Brebeni la 16:00
- Cernesti la 16:10
- Trestia la 16:30
- Ciocotis la 16:50
Obligatoriu va rog sa anuntati daca vin peste tot! happy
Ce spuneti, ne bucuram impreuna saptamana viitoare?!?

| explică:

Din ce spui tu inteleg ca nu ti-a afectat deloc cresterea si esti ok.
Dar.10 cm de la 15ani la 17ani?
Eu am 1.70m..crezi ca as putea ajunge la 1.80m?