| Xenoverse a întrebat:

Nu ma pot lasa de pariuri sportive, e ca un fel de drog, oricât m-as strădui, tot nu pot sa ma las.

Dupa ce pierd la pariuri nu trece o zi sau doua fără să joc la pariuri.

Ceva sfaturi?

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Joacă o sumă mică, ca distracție.
Altfel dacă știi engleză, Gamblers Anonimous.

| Cosmin86 a răspuns:

Trebuie sa inlocuiesti cu altceva, alt hobby. Incearca arte martiale.

| Mosotti a răspuns:

Ce sa-i faca psihologu? Sa ii ia 150 lei pe ora degeaba? Sa discute discutii? Ca altceva oricum nu are ce face. Ca sa ajunga el la concluzia ca nu e bine, pai stie si el asta! Daca nu sunt sume mari, nu e o problema, dar sa nu degenereze. Daca degenereaza e nasolie si nu mai scapi. Astia cu jocurile de noroc, cazinouri nu scapa din pacate, vand din casa, fac datorii mari, partenerii nu pot sta cu ei, ei se jura ca se lasa dar nu pot, recidiveaza. Sincer nu am un sfat, ca nu vreau sa te mint. 95 % nu au scapat cu orice psiholog, plus ca psihologii sunt si pentru aia cu o inteligenta putin sub parametrii optimi, ca in mod normal un om isi da si singur seama ca e nasol ce face, aia abia acolo la psiholog ajung la concluzia asta si abia apoi lucreaza la asta (daca pot face ceva, daca nu.), zic la general acum. Chiar si aia care aparent s-au lasat, la prima ocazie cedeaza din nou f usor.

| Yurisa a răspuns:

Du-te la un psiholog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți merge la vrăjitoare. Astea te pot lăsa fără toți banii și asa nu mai ai tentația să joci la pariuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu ma pot lasa. Da eu pun 5-10 lei cateodata 3 lei nu merita sa pui mai multi bani fiindca poti castiga un bilet da pierzi 5 si iesi pe minus.ai putea sa pui mai putine meciuri dar si alea trebuie bine analizate chiar si asa poti sa pierzi in ultimele 4-5 luni numa mega surprize am vazut, mi-am dat seama ca nu merita sa iti pui sperante. acum joc mai mult de distractie.

| adryang78 a răspuns:

Este un lucru foarte bun că recunoști că ai o problemă. Deja pasiunea pentru pariuri depășește limitele normalului, ai devenit dependent. Ia urgent măsuri și mergi la un psiholog.

| slayer09 a răspuns:

In primul rand gandeste-te de ce bagi la pariuri, pentru ce? Pentru castig? Pentru a recupera ce ai pierdut? Pentru placerea doar de a juca? In orice situatie trebuie sa iti faci o introspectie si sa te gandesti daca tu chiar ai nevoie de lucrul ala pe care ti-l ofera pariurile, a doua faza e sa iti distragi atentia de la pariuri, nu te mai gandi la ele, uita de pariuri, nu le lasa sa iti inunde mintea, incearca sa faci ceva care iti ocupa timpul sa nu mai ai timp de pariuri, incearca sa faci banii muncind, nu castigand. Accepta-te asa cum esti si gaseste-ti o ocupatie frumoasa, care iti si place si sa iti aduca si bani. Ce iti zic eu aici face 10% din drum, restul depinde de vointa ta, doar de vointa ta. Daca vrei cu adevarat sa scapi, vei gasi modalitati sa scapi.

| readytofly a răspuns:

Incearca sa pui la pariuri dar 2-3 meciuri pe bilet, ca sa nu mai pierzi daca tot nu te poti lasa happy