anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:


Nu reusesc sa dau jos grasimea de pe burta, mai exact de pe abdomenul inferior. Am doar 4 patratele laughing. Abdomenul superior e ok, insa la inferior e problema. Nu reusesc sa il definesc deloc. Am facut abdomene 7 luni si degeaba. Am renuntat la paine, la sucuri.
Vreau sa stiu si eu cum ati reusit, cei care v-ati confruntat cu aceeasi problema. Nu cred ca ar fi mai mult de grasime 2-3kg de dat jos. Am 1.71 si 70-71 kg.

15 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Faci abdomene degeaba, pe langa faptul ca sunt PROASTE si ca exista exercitii mult mai bune (plank, ridicari de picioare din atarnat, crunch, aplecari la cabluri, etc.) nu te ajuta la patratele.

Cardio + mai scade carbohidratii din alimentatie + ia un fat burner (gen lipo 6, hydroxicut, ce-ti place tie).

| Frank51 a răspuns:

30 de minute de alergat pe zi cu o folie alimentara infasurata in jurul zonei pe care o lucrezi. De preferat sa porti si un hanorac mai gros sa transpiri calumea. Nu renunta la dulciuri, incearca sa mananci carbo si dulciuri cu maxim 30 de minute inainte sa faci sport.

| Sonia822 a răspuns:

Trebuie sa alergi in parc, doar alergatul te scapa de burta.
Daca esti fata, iti pot recomanda un grup de corsete speciale. Costa 160 euro bucata + taxe postale. Se face pe comanda, are nervuri din otel, se strange progresiv pe talie. E o singura firma care le produce, si livreaza in toata lumea. Sunt d-alea clasice, cum vedeai in filmele de la 1800, cu ducesele care aveau nevoie de mensjera ca sa le stranga tare corsetul la spate.

| anonim_4396 explică (pentru Sonia822):

Sunt mascul domne laughing

| Sonia822 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu nume de dama

| anonim_4396 explică (pentru Sonia822):

Lacazette e un fotbalist laughing

| Sonia822 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pt mine e Cozette, din Victor Hugo, romanul cu acelasi nume. Noi nu stiu nici cati fotbalisti sunt in teren la un meci.

| Goete a răspuns (pentru Sonia822):

Si daca nu alergu in parc, altundeva nu are acelasi efect?

| Sonia822 a răspuns (pentru Goete):

Puteti sa alergati oriunde doriti :0 Am spus parc, pentru ca acolo e oxigen, vi se oxigeneaza plamanii si sufletul, ochii vad verde, verdele vindeca, ochii si mintea se relaxeaza. Mai vedeti o veverita, mai auziti pasarile in copaci, vedeti apa, miroase a iarba si a pamant, si nu a transpiratia celui de alaturi, din sala de fitness happy

| AnastasiaK a răspuns (pentru Sonia822):

Daca tu esti paralela cu sportul, nu generaliza te rog frumos. Exista multe care nu-si doresc sa fie puse in aceeasi categorie cu tine.

P.s. corsetul nu te scapa de burta, ci subtiaza talia (aka iti strange toate organele) + are efect temporar. Also, nu "doar alergatul te scapa de burta", ci doar deficitul caloric. Orice forma de cardio sau de sport in general ajuta.

| Sonia822 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Sunt mai multe conditii medicale care favorizeaza burta. Fac mult sport, mananc cum trebuie, dar o sa vezi ca dupa 38 ani o sa arati ca muma`ta, indiferent ce-ai face. O sa-ti vina randul, o sa se produca explozia, in cateva luni vei lua 5 kg pe care nu le vei mai da jos niciodata. Poti sa stai flamanda pana ti se face rau, poti sa innoptezi in gradina rontzaind legume crude, ca degeaba, draga mea. Mai ai putin si o sa intri in aceeasi categorie cu ``astea ca mine``. Timpul nu te iarta.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Sonia822):

Draga mea, fac sport de la 3 ani si o sa fac mult timp de acum incolo. La sala am colegi de 40 de ani care inca au corpul ca la 20. Diferenta e ca noi stim ce inseamna subiectul asta, iar tu doar crezi ca stii. Oricum NU DESPRE ASTA era descutia. Eu am zis "astea ca tine" referindu-ma STRICT LA comentariul "Noi nu stiu nici cati fotbalisti sunt in teren la un meci.". Repet, inteleg ca tu nu stii despre sport, dar nu e o caracteristica general feminina. Nu esti singura care in loc sa spuna "eu nu stiu", baga un "noi" sau "fetele nu stiu". Acel "noi" deranjeaza pentru ca sunt unele ca mine care dupa au mult de luptat ca sa demonstreze ca poti fi fata si sa stii mai multe despre sport decat un barbat. That's all! Forma ta fizica nu ma intereseaza pe mine (decat in cazul in care ceri tu asta, dar in rest e problema ta cat timp nu generalizezi).

| Sonia822 a răspuns (pentru AnastasiaK):

A, am inteles. Mi-ai spionat comentariile de pe la alte postari, si ai raspuns aici, fara nicio logica. Da, ai aflat ceva despre mine si inca cateva ca mine (multe), acum ce faci cu informatia asta? Mai bine te duci si faci ceva pasional, decat sa stai la taclale cu mine

| AnastasiaK a răspuns (pentru Sonia822):

Pe ce planeta traiesti? Răspunsul in cauza l-ai dat AICI la intrebarea asta! Si ce fac cu informatia? Exact ce am si facut, o contrazic argumentat astfel incat cei care vor citi ce s-a discutat aici vor considera raspunsul tau nul si vor intelege ca nu toate fetele sunt paralele cu sportul. In rest, nu-ti face tu griji pentru mine ca imi organizez bine timpul si reusesc sa-ti raspund si tie fara probleme.

| Goete a răspuns (pentru Sonia822):

Eu care alergam in padure