| alexandru45554 a întrebat:

Salut prieteni, am o nelămurire, m-am apucat de sală de o lună si un pic si mulți prieteni mă indeamnă să iau proteine, suplimente etc. Nu stiu ce să fac mă tot bate gândul sa îmi cumpăr. Eu m-am apucat de sală cu gândul să nu am dea face cu tot felul de prafuri si de suplimente vreau, să cresc natural, nu beau, nu fumez, nu mă droghez. Vă rog cei care se pricep si care au mai trecut prin așa ceva dacă merită sa dau bani pe prafuri?

Răspuns Câştigător
| westie21 a răspuns:

Eu iti spun zincer ca daca te apuci de prafuri si de suplimente ai sa cresti f rapid dar ai sa cresti gresit. Pentru ca in momentul in care nu ai sa le mai iei te dezumflii. cel mai bine este sa te duci la sala si lasa i pe prietenii tai sa se dezumfle. In plus nici nu sunt sanatoase.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu-ti recomand prafuri si alte suplimente. Daca vrei sa arati bine fa-o prin exercitii fizice. Multi arata ca legumele dupa ce se lasa de prafuri.

| bavl a răspuns:

Prafurile proteice sunt pur si simplu un lapte praf cu aroma (din zer de lapte). ele contribuie la construirea muschilor, fiind concentrate.
mai departe...alegerea ta