| Tudor131998 a întrebat:

Salut prieteni, sa va povestesc ceva mai întîi, înălțimea imi este de 1.78 cm insa greutate este ft rea (62 kg).
Sincer este foarte rau, sunt foarte slab ca să știți mancarea nu joaca nici un rol va spun din start, mi-aș dori sa incep sa umblu la sala de sport insa problema este ca nu prea am timp la dispozitie din cauza lucrului, am auzit băieți își fac cate un trup in timp de o luna wau si eu stiu ca e posibil însă nu stiu cum. Ce fel de proteine sau de vitamine am nevoie de a obtine un corp normal in foarte putin timp? Vreau ceva care într-adevăr poate sa ma ajute. Va rog sinceritate ori cum e sanatatea mea.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In povesti desigur, daca vrei faci culturism si pui masa musculara pe tine nu grasime

| 94Lucifer94 a răspuns:

Nu prea poți obține ce vrei in mai puțin de cateva luni. Eficient este să faci maxim o oră de sală la 2 zile măcar, nu ai nevoie de 100 de exerciții ci doar cateva, pentru spate, piept, brațe și picioare, si să consumi mulți carbohidranți dar și proteine, iar aici mă refer la mancare. Țin minte că eu eram in liceu, aveam aproximativ 50 de kg și am luat proteine timp de 3 săptămâni. Nu am facut decat flotări, și am pus 4 kg. Luasem de pe megaproteine.ro și se chema mass gainer. Este o combinație de proteine si carbohidranți

| Cosmin86 a răspuns (pentru 94Lucifer94):

Tu NU ai luat proteine, tu ai luat un weight gainer bazat pe CARBOHIDRATI (are carbohidrati DE TREI ORI mai mult decat proteine, uita-te la compozitia nutritiva).

Si cre e logica sa iei doar "3 saptamani"? De ce nu 3 ani macar?

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru Cosmin86):

Iti vor face mult bine, daca esti la inceput, de ce sa nu te ''umfli'' puțin cu un mass gainer? chiar daca are carbohidranți, vei lua in masă și vei putea sa te bucuri de un asplect fizic plăcut. dacă aș fi luat 3 ani aș fi ajuns undeva la 90 de kg. dar totuși ficatul, ar putea avea de suferit.

| Irinadarian a răspuns:

Proteinele ajuta in cresterea masei musculare si poti face rost de ele mancand oua, piept de pui, mai multe poti vedea pe contul de Instagram nicolas_aeshtetic

| SenzorFlc a răspuns:

Degeaba te duci la sală dacă nu mănânci suficient. Cât despre suplimente poți lua un gainer deși cei mai mulți nu recomandă.Cel mai bine este să te îngrași din mâncare nu din băuturi. Sper că te-am ajutat!