| Liviu_Daniel_1998 a întrebat:

Recent am inceput sa fac sala si vreau sa iau niste steroizi sau ceva sa cresc in masa musculara.Nu vreau sa cumpar toate prostiile.
Sa imi recomandati ceva de la farmacia Tei daca se poate care sa ma ajute

Răspuns Câştigător
| RobiSW a răspuns:

Nu iti recomand sa iei niciodata steroizi deoarece acestia au numeroase reactii negative asupra corpului (https://www.getfit.ro/......lor.html), dar sunt si ilegali in Romania. Iti recomand sa iei cel mult suplimente alimetare, de ex: Creatina, BCAA, Whey Protein.

6 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Toti steroizii sunt prostii.
Pune-te pe munca, lasa crescutul peste noapte.

| gogu220 a răspuns:

Orice sală are, sau ar trebui să aibă un antrenor sau un coordonator sau cineva care să te îndrume să îşi explice cum se efectuează corect exerciţiile şi fiecare aparat pentru ce grupă de muşchi este. Pe acesta este cel mai recomandat să-l întrebi pentru că el îţi poate spune ce este bine pentru constituţia ta atletică.
Sau mai poţi vorbi cu un coleg de sală mai avansat.
Asta dacă nu te-ai apucat de "sală" prin curte.
Hai sănătate la neamuri.

| marinaru777 a răspuns:

Daca vrei sa iti distrugi sanatatea ia, dar mai bine forta decat masa.

| Cosmin86 a răspuns (pentru marinaru777):

Pentru multi forta e inutila, conteaza cum arata.

| cristiww a răspuns:

Da, mergi la farmacia Tei sau daca nu la Catena si roaga-i sa iti dea catalogul lor sa iti alegi niste steroizi. Vor fi foarte "bucurosi" sa te ajute si mai ales sa iti "vanda".

| cristiww a răspuns:

Lasand gluma, vreau sa spun ca in farmaciile din Romania nu ai nici o sansa sa cumperi steroizi decat daca ai o problema si ai reteta (ceea ce e foarte putin probabil sa iti dea si doctorul). Chiar si asa foarte putine farmacii au steroizi spre comercializare deoarece la noi nu se mai produc la Cluj (de vreo 10 ani cel putin) iar pentru probleme minore (gen deficit de testosteron) nu se complica nimeni sa prescrie testosteron, nici sa tina pe stoc. In spitale gasesti steroizi. Acum multi ani... long long time ago laughing puteai lua aproape la liber steroizi (romanesti) chiar si daca aveai 16ani si nu inspirai incredere deloc...