| NonZarek a întrebat:



Recent, m-am gândit sa ma apuc de kick box, este un club de k1 mma etc în orașul meu și e foarte fain, însa ceva imi da de gândit.
Eu port ochelari, nu am problema sa zicem dacă dau jos ochelarii sa nu vad nimic, ci doar nu vad 100% clar fără ei, în special dacă trebuie sa citesc ceva, atunci e f greu, dar în rest, fără ei m-as descurca dacă ar trebui sa ii dau jos la antrenamente, însă, m-am gândit dacă antrenorul ma va primi dacă am ochelari.
Și as vrea sa știu, ce se face la primul antrenament? Îmi este puțin teama de flotări sau ceva caci sunt cam grăsuț puțin și sa nu ma fac de ras.
Va rog răspunsuri fără mișto, mulțumesc.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are de ce sa nu te primeasca antrenorul.
De obicei, astfel de cluburi au oameni de bun simt, nu dobitoci, nu cred ca ar rade cineva de tine. Si la noi sunt, ca si in cazul tau, tipi mai putin atletici, sa le zicem, dar nu se pune vreodata problema sa fie vazuti diferit. Asa-i aici la Cluj, cel putin.

Nu exista "primul antrenament". Antrenamentul e acelasi pentru toti, chiar daca tu esti prima data acolo. Depinde ce se face in ziua respectiva, brate, picioare, sparring, sol etc.
Mai faci si flotari, dar faci cate poti si, in timp, o sa progresezi.

In concluzie, lasa rusinea la o parte, ca nu-si are rostul, du-te acolo si simte-te bine. O sa vezi ca toate problemele sunt doar in capul tau, iar oamenii de acolo sunt cat se poate de relaxati si plini de mansuetudine.

Daca mai ai intrebari, spune-mi/.