| MarcuPopescu a întrebat:

Salut,știu ca este o intrebare banala, deci eu îl admir super mult pe Andrei Deiu, cum pot sa ajung sa arat ca el? Eu fac sala de ceva timp și se cunoaște dar vreau ca concurez sa arat fix ca el.Deci asta înseamnă ca trebuie sa iau diferite substanțe, întrebarea mea este cum, vreau sa învăț cât mai multe despre acest sport.Rog oamenii care nu se pricep sa nu răspundă,dacă iei steroizi asta nu înseamnă ca intr-o săptămâna te faci mare, trebuie multă munca atât in sala cât și in viața de zi cu zi, odihna alimentație etc.

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

Partea proastă e că indiferent cât de mult muncești, cât de strictă e alimentația și cât de bine te odihnești, uneori geneticul își spune cuvântul. Nu poți arăta fix ca altcineva pentru că fiecare are mușchii inserați într-un anumit fel. Unii au 6 pack, alții 8 pack, alții 10 pack. Unii au anumite grupe deficitare, alții altele. Fiecare depunde țesutul adipos în mod diferit, deci vor avea și definiția altfel.

Oricum, steroizii îi iei abia când ajungi într-un anumit punct și tind să cred că nu ai ajuns acolo încă. Dar ca să ți se dea sfaturi utile, ar trebui să fii mai concret cu întrebările, ca să nu ajungem noi să scriem un text imens plin cu informații pe care poate le știi deja. Oricum, ce primești aici ar trebui să fie simple sfaturi și atât, tu pare că ceri indicații clare, iar pentru asta îți trebuie un antrenor. Vorbim totuși de un sport pe care vrei să îl practici la nivel competițional, deci automat ai nevoie de antrenor.

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pai in primul rand iti trebuie un antrenor, care are experienta in a pregati oameni pentru concursuri.

Si un nutritionist, tot pentru concursuri.

| Eugen80 a răspuns:

Fix ca el? Dar daca el a vrut sa fie fix ca altul si nu i-a iesit? Dar daca el ti-ar spune ca de fapt lui ii place alti barbati cum arata si nu ar fi chiar multumit de cum arata el?
Pana la 24 de ani NU trebuie sa iei nici o subtanta pentru ca iti dai peste cap metabolismul tau si hormonii. Trebuie sa faci sport, sa mananci sanatos, sa pui bazele unui corp sportiv si abia apoi cand corpul incepe sa prinda contur, dupa 24 de ani poti incerca ceva mai profi. Substantele si atunci sunt tot genul de proteine 99%, nu nenorociri chimice!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Eugen80):

Ce intelegi tu prin "sa mananci sanatos"?