anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am 22 de ani, o inaltime de 195 cm si 95 kg si ma gandeam ca trebuie sa ma calesc, doar ca nu am timp sa merg la sala. Ma gandeam sa mananc cat mai mult si sa fac flotari, abdomene si tractiuni acasa, dusuri cu apa rece, pareri si eventual alte sfaturi. Multumesc

Răspuns Câştigător
| SonicMaster194 a răspuns:

Sa mananci multa carne! Eu fac 100 de flotari si 100 de genoflexiuni si dau rezultate, desi cateodata nu ai nici un chef de ele. Exercitiile acasa sunt foarte bune, mai ales flotarile! Iar in legatura cu dusurile nu fa mereu cu apa rece, daca vrei doar sa te clatesti cu dusul la sfarsit cu apa rece!

| Cosmin86 a răspuns (pentru SonicMaster194):

Ce rezultate sa ai de la niste amarate de flotari si genuflexiuni? Invata sa te antrenezi, ce faci tu e o prostie de copii mici.

4 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Flotarile, genuflexiunile si tractiunile nu te vor ajuta mult timp. Nici daca faci 2000 pe zi din fiecare. Corpul se obisnuieste cu o anumita greutate iar rezultatele nu mai apar. Cu ce te ajuta sa mananci cat un porc? Deja ai 100kg. Esti tu inalt dar nu isi are rostul sa prinzi 2 metri si in latime daca sala nu poti face si doar bagi in tine aiurea mancare. Iar cu dusurile cu apa rece... ai chef de o pneumonie si o internare la spital acum pe vremea asta? Nu poti sa vii la 22 de ani cand tu nu esti obisnuit cu asa ceva si sa te bagi direct sub apa rece pentru ca te imbolnavesti. Cei care fac asta s-au format de mici copii cu asa ceva.

| zilog a răspuns:

Să te gândești în continuare
gândirea întensă va topi cele 70 Kg pe care le ai împlus
pentru că s-a demonstrat științific că la un om sedentar un creier care gândește intens
este organul care consumă cea mai mulă energie din trebuie organele omului respectiv

de exemplu încearcă să înveți tabla îmulțirii sigur te va slăbi câteva Kilograme bune

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate ai 95kg si crezi ca ai nevoie sa mananci cat mai mult? Mai ales daca zici ca nu ai facut sport inainte, deci nu ai muschi. Eu zic maxim sa mananci cât mananci acum, nu mai mult, si in combinatie cu sportul sa mai slabesti un pic sa arati mai armonios. De ce nu ai timp de sala? Sau de alt sport? In fine, treaba ta, dar da poti face si acasa mult. Cauta pe YouTube antrenamente tip Calisthenics (fara sala) si vezi ce poti face. Iti recomand totusi sa iti cumperi cateva gantere pentru un antrenament mai comeplet. Cat despre dusuri reci, super! Nu te lua dupa alde astia din comentarii care cred ca raceala se iau de la apa rece, suntem de un an in pandemie si ei inca nu au inteles ca bolile se iau de VIRUSI. Oricum nu o sa ii bagi tu gheata, ii pui cat poti duce, e buna apa rece pentru piele si par. As zice totusi sa nu faci chiar mereu dus rece, mai alternezi cu cele normale.