anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, sunt Cosmin si am 14 ani. Joc fotbal de 5 ani iar momentan ma antrenez la Chiajna. As vrea sa continui mai departe cu acest sport si planuiesc sa plec in America. Trebuie neaparat sa fac o universitate de fotbal sau pot sa merg direct la un club pentru a da proba? Multumesc

Răspuns Câştigător
| lilica06 a răspuns:

Buna! Nu trebuie sa faci vreo universitate sportiva sau sa ai neaparat o specializare, nu te-ar ajuta chiar asa mult. Trebuie sa stii ca vrei asta, sa stii si la ce te expui pentru ca e foarte multa munca in fotbal si nu e de joaca in America! Trebuie sa stii ce faci si cat de bine te descurci! Trebuie sa ai experiența, in rest, n ai nevoie de vreo universitate. Trebuie sa fii priceput, in rest, le ai pe toate! Sper ca te-a ajutat sfatul meu!

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Cosmin, in America poti ajunge doar daca esti un juctor de exceptie, adica extarordinar de bun si esti remarcat de starini, la niste meciuni internationale.
Nu xista universitate de fotbal, exista o faculatte de educatie fizica si sport, dar cu ea nu poti ajunge in America.
Cluburile internationale te selecteaza numai dupa ce te vad in meciuri internationale. Tu in cate meciuri internationale ai jucat pana acum?