| Blu3Li0n a întrebat:

Acum cu toată perioada aceasta neplăcută avem mai mult timp de noi, iar eu vreau să încep un antrenament zilnic (nu chiar zilnic, de fapt, o zi da, una nu, două da, una nu și pentru tonifiere, abdoment, pătrățele, sănătate etc). Întrebarea mea este: Cât timp ar trebui să faci pe zi și când se văd rezultatele (săptămâni, luni?)? Voi ce exerciții faceți(pentru cei care fac), și cum evoulați în această privință, cat faceți, cu pauze etc. Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile voastre. Fundă

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

E groaznic sa nu merg la sala si sa ma antrenez acasa, nici macar n-am paralele acasa! (unul din exercitiile mele favorite -> flotari la paralele, unde ai tot corpul in aer).

Dar nah, fac ce pot. Am o zi de flotari, o zi de genuflexiuni si o zi de core si arte martiale. Deci 3 zile pe saptamana, 4 pauza.

Macar acum pot 10 flotari intr-o mana (inainte puteam 7), la o greutate de 95-96kg.

| Apokales a răspuns:

Daca esti la inceput se vor vedea dupa 3-6 luni. Cele mai bune rezultate le vei avea in 3 ani de zile. Sportul inseamna rabdare si consecventa. Nu uita ca orice hobby necesita studiu, iar acesta te va dezvolta din toate punctele de vedere.

| andreiandu211 a răspuns:

Salut, sunt antrenor personal online, daca vrei te pot ajuta cu sfaturi, programe nutritionale si antrenamente, andreiandu211 pe Instagram.