| FriendsShow a întrebat:

Salut tpu.Am 1,82 cm, 63 de kg si 16 ani jum,deci sunt cam slab. De o luna de zile fac exercitii pentru biceps, triceps, umeri.am 2 gantere de 10 kg si 2 de 6 kg. Si fac de 5 ori pe saptamana, cate 25-30 de minute, incluzand toate aceste 3 grupe de muschi. Intrebarea mea este..sa continui? Sau sa imi fac un alt program, adica sa fac intr-o zi biceps si numai biceps timp de 30 de minute, in alta zi sa fac triceps tot asa 30 de minute, sau sa raman echilibrat, sa fac pentru toate grupele pe zi.Eu zic ca se vad putin diferentele, am mai luat si 1 kg. Poate mai aveti si niste video-uri cu exercitii noi.

Răspuns Câştigător
| SiLaS a răspuns:

Fiecare grupa de muschi trebuie antrenata o singura data pe saptamana, ce faci tu acolo este o mare prostie.Si ce faci tu cu ganterele alea de 10kg, cu alea ma incalzesc eu.Si mai penibil sa zici ca ai luat 1kg si ca se vad diferente, cu asemenea antrenament nu o sa vezi diferente nici dupa 5 luni.

2 răspunsuri:
| CristianTheBest a răspuns:

Urmeaza acest tutotial http://blog.dito.ro/articole/cum-sa-faci-muschi-acasa/. Eu il practic de 5 zile si deja da rezultate foarte bune!

| Cosmin86 a răspuns (pentru CristianTheBest):

Muschii se fac in ani de zile si tu vezi in "5 zile" rezultate...

Copil mic.