| FriendsShow a întrebat:

Salut tpu.Am 1,82 cm, 63 de kg si 16 ani jum, deci sunt cam slab. De o luna de zile fac exercitii pentru biceps, triceps, umeri.am 2 gantere de 10 kg si 2 de 6 kg. Si fac de 5 ori pe saptamana, cate 25-30 de minute, incluzand toate aceste 3 grupe de muschi. Intrebarea mea este..sa continui? Sau sa imi fac un alt program, adica sa fac intr-o zi biceps si numai biceps timp de 30 de minute, in alta zi sa fac triceps tot asa 30 de minute, sau sa raman echilibrat, sa fac pentru toate grupele pe zi.Eu zic ca se vad putin diferentele, am mai luat si 1 kg. Poate mai aveti si niste video-uri cu exercitii noi.

Răspuns Câştigător
| Syndre a răspuns:

Ești foarte slab și aici nu poate fi de vină decât dieta. Încearcă să mânânci diversificat, mai mulți carbohidrați ca să iei în greutate și fără junk food.
Antrenamentul tău e super prost, adică n-ai să vezi rezultate din aia. O grupă musculară se antrează doar o dată pe săptămână, mușchii cresc în timpul de odihnă. Sfatul meu să te duci la sală, pe lângă că poți cere sfaturi de la un trainer ai și la dispoziție mai multe greutăți + apărate.

2 răspunsuri:
| TanteMarianne a răspuns:

Mananca mai mult si mai consistent. poti sa faci si spagatul sfoara podul abdome flotari sau incearca si niste yoga. ai putea sa mergi la sala sau ca tot vine primavara si bara du-te in parc si joaca-te cu aparatele de acolo. sari coarda etc... tu vezi-ti de treaba ta ca o sa dai roade la un momentdat.

| SiLaS a răspuns:

De ce faci de 5 ori pe saptamana sau tu nu stii ca fiecare grupa se baga doar o data pe saptamana? Normal ca tu ca si restul copiilor de varsta ta nu va documentati deloc inainte sa faceti ceva, generatie depravata...si plus tu veri sa pui masa musculara cu ganterele alea, cu alea ma incalzesc eu, daca vrei rezultate iti trebuie sala.