| RaspunsPLZ a întrebat:

Salut TPU! Am 13 ani si vreau sa ma duc la MMA vreau sa invat sa ma bat (sunt foarte prost la bataie si la autoaparare) si sa fac sport. Am auzit de fight academy Pitesti si am o intrebare: la fight academy Pitesti si copiii fac mma? Si ce alte sali de fitness cu antrenori ok imi recomandati? Dau funda duh

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Am vazut intr-o poza de a lor, un pusti de 14-15 ani... cred ca merita sa-i suni si sa-i intrebi de limita de varsta pentru inscriere:
+40 725 528 528

ori ii contactezi pe FaceBook:
https://www.facebook.com/Fight-Academy-Pitesti-628563470559643/

14 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Asta e o gandire copilaresca in cazul tau, sporturile de contact nu ar trebui sa fie studiate de nimeni pentru a sti sa se bata, dar iata ca a aparut si acest MMA caruia ii trec pragul multi huligani care apoi se bat cu lumea pe strada dar in competitii au zero rezultate. Inainte puteam vorbi cu adevarat despre arte martiale si ele presupuneau disciplina, nu trebuie sa fii mare practicant ci doar sa te fi uitat la un film japonez sau chinezesc si vedeai cum isi respectau elevii senseiul, maestrul si regulile ce se impuneau si in afara dojoului, salii de antrenament, una din ele era sa nu te bati cu nimeni in afara salii si nici sa produci tu un scandal.
Acum sporturi precum boxul, mma-ul, kickboxul sunt facute doar pentru a te bate, desi ele isi au originele (cum e cazul kickboului si MMA-ului) in artele martiale vechi, au devenit sporturi barbare si huligane tocmai pentru ca si antrenorii care le predau numai sunt trecuti prin disciplinele trecute, nu sunt maestri adevarati si disciplinati cu centuri negre in diferite arte martiale, ci sunt si ei niste street fighteri care nu stiu decat sa dea cu pumnul.Arta martiala e mai mult de atat e un mod de viata.
Pe langa asta eu sunt fost practicant de box si un iubitor de kickbox, dar imi e scarba pur si simplu sa vad un meci de MMA, e pur si simplu un sport barbar, am vazut unii rupandu-si umerii altora, asta nu e sport si nu are nicio disciplina. Uita-te la box, e un sport nobil, are reguli, niciun boxer profesionist nu sare calul, chiar de e lovit dupa gong acesta isi pastreaza calmul totdeauna; nu isi loveste adversarul cand e la podea; pe langa asta mma-ul e un sport crud parca facut pentru drogati sincer, eu il detest happy
Pe scurt ce voiam sa zic este ca 1. antrenorii de mma de la noi mai ales care sunt tinerei nu au trecut ei prin scoli adevarate, pentru ca mma-ul reprezinta o multitudine de stiluri ori ca sa practici cu adevarat cel putin 3 discipline din zecile pe care le inglobeaza mma-ul trebuie sa ai 60 de ani si sa fii nu doar foarte bun dar sa ai o dedicare in multe arte martiale si centuri la greu,ceea ce nu se intampla la noi,asta ma duce cu gandul ca la noi antrenorii de mma stiu putina lupta in picioare adica au practicat box sau kickbox, si lupta la sol care e desprinsa cred din luptele greco romane iar procedeele acelea la sol imi scapa de unde-s luate. Lumea uita de jujitzu,judo, karate, kempo si cate si mai cate, ei bine zecile alea de stiluri ar trebui sa defineasca mma nu pumni picioare si lupta la sol.
De ce nu sunt eu de acord cu mma-ul? e pentru ca un sportiv cu adevarat bun ar trebui sa practice fiecare arta martiala ce compune mma-ul in parte zeci de ani, atunci te poti numi un sportiv complet, privitor la ceea ce se intampla in realitate insa mma-ul e doar o tocanita din sporturi facute varza, e o ciorba cu de toate, un sport ce alimenteaza visele pustilor ca pe baza la ceea ce vad la tv ca se intampla in meciurile televizate in cusca ar putea sa practice pe strada...in realitatea la primul pumn puternic luat in fata s-a terminat cu tot, poti tu sa practici orice sport de contact. Sunt campioni din ring care nu maraie pe strada unuia tare-n pumni.
Deci mai gandeste-te pentru ce vrei sa faci sporturi de genul, sa te bati nu e o solutie, cum nu e nici prostia aia pe care o tot auzim "vreau sa fac cutare sport sa stiu sa ma apar" happy

| Cosmin86 a răspuns:

1. Vrei sa spui "sa invat sa ma apar", nu "sa ma bat"
2. "Dau funda duh" -> doar copiii mici si firavi raspund pentru funda.
3. Suna si intreaba, in general cluburile au si grupe pentru copii.

| Sophieka a răspuns:

Intreaba-i pe ei.

| Sophieka a răspuns:

Iar un antrenor bun pentru tine, poate fi un antrenor mai putin bun pentru altcineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani esti ok, te primeste lumea. Eu zic sa mergi pe kickbox pentru inceput. E o baza foarte buna. Cauta kickbox pitesti pe Facebook. Vezi daca este. Documenteaza te. Pe urma pe baza de kickbox mai poti adauga elemente de mma sau de strada.

| Andrei007007 a răspuns:

Poate ca nu sti dar antrenorii de Box, MMA, in general sportul de contact, antrenorii o sa incerce sa-ti sparga arcada nasului ca sa nu mai simti durerea in timpul meciurilor, acum ca o fi sau nu adevarat nu stiu dar iti spun ca sa stii la ce sa te astepti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andrei007007):

Stai putin, ii spui foarte convins o CRETINITATE, ca apoi sa spui "acum ca o fi sau nu adevarat nu stiu".

Daca NU STII, de ce spui asa convins, doar ca sa te dai in spectacol ca spui si tu ceva ca prostu?

| Andrei007007 a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu doar am spus ce am auzit, nu stiu daca este sau nu adevarat ca nu am practicat sportul asta, daca tu stii mai bine si esti mai informat ca nu exista asa ceva, atunci, asa o fi, ca tine, eu doar i-am transmis ca sa stie la ce sa se astepte. Am o intrebare pentru tine, daca ma insulti, crezi ca o sa castigi ceva?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andrei007007):

Da, oamenii care comenteaza AIUREA si isi dau cu parerea, fara sa stie daca e adevarat sau nu, merita insultati.

De fapt, ar merita calcati in picioare pana le sare sangele pe gura, dar cum asta e ilegal... merita doar insultati.

| Andrei007007 a răspuns (pentru Cosmin86):

Dupa parerea mea, oamenii care provoaca instiga la "violenta" fie ea si verbala ar merita impuscati in cap. Da, stiu, sunt mai rau ca Hitler!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andrei007007):

Cine a zis ca Hitler a fost rau? big grin

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Cosmin86):

Si cei care nu vor sa se vaccineze merita batuti. Sau macar injurati.

| DementuTDi a răspuns:

Daca te muti in Craiova vei stii instant cum sa te bati din necesitate

| IonutAista a răspuns:

Nu te mai învață să te bați.In viața crezi că totul se rezuma la bătaie? Învață să muncești mai bine spus că de bătut daca se ia unu de tine îi fuți o țeavă in cap și gata.