| lica21 a întrebat:

, am 14 ani, 58 kg, 1.72, si vreau sa fac ceva muschi si eu, dar nu vreau sa cumpar haltere sau ceva de genul, vreau sa fac cu exercitii, ma puteti ajuta si pe mine cu ceva exerciti, vreau sa fac spate, biceps, triceps, piept si abdomen, spune-ti-mi daca vreti ceva exerciti pentru aceste grupe de muschi.!

3 răspunsuri:
| SabinaRsT a răspuns:

Pentru piept poti face flotari, pentru biceps triceps poti folosi doua sticle pe care sa le umplii cu nisip sau apa, iar pentru abdomen poti incerca aceste set de exercitii:http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
Sper ca te-am ajutat!

| Cosmin86 a răspuns:

Du-te la sala, acasa pierzi vremea.

vrei muschi acasa? atunci RAMAI UN FIRAV

| RobotăBogdan a răspuns:

Ai nevoie de o investiţie minimă pentru o coardă elastică (nu e scumpă). Nu iţi garanez că vei creşte mult in masă musculară, pentru că implică mai multe (o alimentaţie corespunzătoare, odihnă necesară, program echilibrat). Recomandarea mea e să-ţi faci un abonament la sală (în cazul în care îţi permite bugetul), în mod normal acolo trebuie să găseşti un antrenor pofesionist care să-ţi monitorizeze evoluţia. Îţi ataşez un link cu exerciţii care le poţi executa singurel acasă cu ajutorul corzii elastice http://www.getfit.ro/......stice.html "Numai bine!"