| Denis19999 a întrebat:

Am 14 ani, fac de ceva timp sport acasa (am o haltera de 3kg, 10kg si un extensor). As vrea sa-mi recomandati un program zilnic, de ex: Luni-sa lucrez spatele, Marti- altceva... sper ca m-ati inteles, si daca se poate si un link de pe youtube care m-ar putea ajuta.
Dau funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| suculete12 a răspuns:

Luni: piept
Marti:spate+trapez
Miercuri: Umeri+abdomen
joitongueauza
Vineri: Brate
Sambata Picioare+abdomen

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

3 si 10 kg amarate ti se par "fiare"?

Si chestia cu opritul cresterii e doar un MIT demonstrat stiintific.

Copil mic, da el sfaturi!

| FatUglyVirgin a răspuns:

Si ce? daca faci biceps iti opreste cresterealaughing?

| ElGreco21600 a răspuns (pentru FatUglyVirgin):

Dap. Am si exemplu in familie.

| ElGreco21600 a răspuns:

Daca e demonstrat stiintific nu mai e MIT. Invata sa folosesti cuvintele ma. Eu nu sunt din tara asta si totusi vorbesc romana mai bine decât tine.

| SupDude a răspuns:

In primul rand sa nu tragi la spate ca ramai mic gen sa-ti iei o bara sa pui greutati si sa faci genoflexiuni cu ea pe spate ca vei ramane cum esti si cu programu eu zic in primul rand sa-l faci dupa 6 seara....ca dupa mananci faci un dus si dormi (daca e) iti dau un sfat sa nu t faci cand hulk pentru ca, cand vei deveni mai batrani o sa se vada fking *** si nu o sa arate calumea pentru varsta da ar trebui abdomene: https://www.youtube.com/watch?v=zzgcV42BTYE seara prima saptamana sa nu faci la perfectie cum fac ei ca o sa te doara abdomenu tare pentru maine gen biceps ar trebui doar sa ridici cat poti prima zi si dupa sa mai cresti cu inca 5-10 in plus gen ai zis ca ai 3kg faci cu ele 50de ridicari maine faci 55 de ridicari si tot asa pentru spate ca sa te fortifici si sa nu ramai mic fa tractiuni si dupa faci tractiuni la spate (daca intelegi ideea ) ca sa nu ramai mic dar il vei fortifica destul cat sa semene ca un spate lucrat;) acum pentru picioare e simplu alearga cat poti mai mult fara oprire si daca vrei sa faci mai interesant exercitiul alearga cate 5-10min incontinu cat poti si dupa fa vreo 20-30 flotari si dupa iar alearga sau cate flotari poti asa si picioarele si mainile nu le extenuezi :) bft

| Denis19999 explică (pentru SupDude):

Multumesc frumos de tot! Mi-ai fost de folos.