| Zozohun a întrebat:



Am 14 ani, înălțime 1.80 si 63 kg si as vrea sa-mi recomandați o aplicatie cu exercitii abdominale pentru ca am destula grăsime la burta si nu am timp sa ma duc la sala.

Multumesc, dau funda.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu trebuie sa te duci la sala ca sa dai grasimea jos, acasa se poate la fel de bine!
Pune picioarele sub marginea patului si mainile sub cap si fa abdomene cate 100-200/zi si vei vedea ca dispare burtica!

| MihaiNicu23 a răspuns:

La 14 ani ai cateva kilograme in plus, poti da jos din grasimea de pe burta facand cat mai multe abdomene, dar sa reduci un pic si numarul de calorii zilnic.
Sau poti folosi metoda de ardere a grăsimilor prin aplicarea pe zonele vizate săculeți de gheață timp de 30-60 de minute. Acest proces se repetă zi de zi, timp de două săptămâni.
Scăzând temperatura pielii, va fi favorizată transformarea grăsimii albe în grăsime maro, mult mai ușor de metabolizat de către organismul tău.
Pentru a nu te confrunta cu riscul de degerătură ridică săculețele de gheață de pe burtă la intervale regulate de timp.
Ce obiceiuri trebuie să adopți alături de terapia cu gheață pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă:
-Consumă carne slabă, de pui, curcan, vită, de pește, salate de legume, de fructe, de ouă și lactate slabe;
-Bea cel puțin 2 litri de apă zilnic și două căni de ceai verde:
-Nu uita să faci sport zilnic: dacă nu agreezi ideea de a merge la sală, poți merge cu bicicleta în parc, sau la alergat.
După două săptămâni, vei constata nu doar că ai scăpat de burtică, dar și că ai cu 3-4 kg în minus.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MihaiNicu23):

De cand abdomenele ajuta la datul jos grasimii de pe burta?

| siriusblack98 a răspuns:

Intra pe magazin play si scrie ''Abdomen plat in 30 de zile'' si o sa iti dea aplicatia cu acelasi nume.Are vreo 5 milioane de descarcari si e destul de buna.Eu ti-as fi putut recomanda niste exercitii ca sa slabesti mai intai pentru ca exercitiile pentru abdomen contrar stereotipurilor nu iti topesc grasimea de pe burta ci doar lucreaza muschii.Ia-o logic, daca un tip obez de 150kg face exercitii numai pentru abdomen o sa aiba patratele dar restul corpului numai ''gelatina''?! Stiu ca nu este cazul dar cred ca ai inteles ce vreau sa zic.

| Balonaseplutitoare a răspuns:

Este o aplicatie in magazin play, iar daca faci toate alea in 30 de zile o sa ai un abdomen ok aplecatia se numeste " abdomen plat in 30 de zile" dar grasimea nu o dai jos doar prin exercitiu ci si prin alimentatie incearca sa respecti un program de alimentatie.
Fundaaa