| Gorgan_Sebi_1994 a întrebat:

Am 15 ani inaltime 1.70 greutate 55 kg as vrea sa incep sa i-au suplimente m-am documentat despre alimentatie si as vrea sa stiu daca e bine sa i-au suplimente daca e de care sa i-au? am mai citit si despre vitamine spa pak, centrum etc cu ce ma ajuta?

Răspuns Câştigător
| AntrenorFitness a răspuns:

Asta te poate ajuta. http://www.megaproteine.ro/......ner-2-3kg/

3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Mai bine "i-ei" cartea de gramatica. alimentatia este 90%. fara o alimentatie sanatoasa te caci pe ele de suplimente. la propriu. complex de vitamine si minerale poti lua de la orice firma. gen scitec are 90 de pastile 1 pe zi la 60 lei. daca nu ai competitii este suficient. la cat de slab esti poti lua un gainer. firma iar nu conteaza. daca esti in bani mergi pe ON, BSN, scitec. daca nu mergi pe pro nutrition, nutritech. nu uita, se numesc SUPLIMENTE pentru ca au functia de a completa alimentatia sanatoasa, nu de a o inlocui.

| NDC12 a răspuns:

Pai de unde sa stim noi ce suplimente sa iei? De ce mergi la sala, care e scopul tau? Sau esti unul dintre aia care nu merg la sala dar vor suplimente?

| AleExandru145 a răspuns:

Cred ca mergi la sala de vrei suplimente. la ce greutate ai, este nevoie de un gainer. si e important sa ai vreo 5 mese pe zi bogate in carbohidrati, si proteine.