|

Salut TPU! Am 16 ani, 75kg, 1.83m inaltime.Ma ocup de 8 ani cu sportul, Acuma practic fotbalul de 5 ani si merg la sala.La sala ridic mai mult decit greutatea mea.Sunt inalt si slab.Corpu meu in mare parte e acoperit doar din muschi, nu am pic de grasime.Din pacate muschii mei nu prea se observa.Maninc mult,am incercat pastile care contine bere sa ma ingras, nu a mers. Vreau sa ma ingras si dupa sa fac tot in muschi.Ce sfaturi naturale imi dati sa ma ingras sau sa imi creasca masa musculara.Dau FUNDA!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te grabi. Nu vei fi mai atragator sau mai interesant in mod neaparat, e numai impresia ta despre "cum ar fi daca." ca multi altii, te supui unui ritm natural de crestere. Dpdv natural, tu esti exact asa cum ar trebui sa fii, chiar daca dpdv social sau amoros tie nu-ti convin neaparat lucrurile. Pana pe la 20-23 de ani, procesele de achizitie (de masa musculara, tesut osos, nervos, etc.) care se intampla in corpul tau consuma extrem de multe resurse. Extrem de multe proteine si glucide. Grasimea este constituita din lipide. E imposibil ca din covrigi sa faci mere, nu vei reusi niciodata sa compensezi lipsa de proteine generata de un consum accelerat cu grasime. Gandeste pe termen lung, te intereseaza, cu siguranta, sa ai un corp calitativ, nu neaparat enorm. Chiar si naturala, o metoda de a te ingrasa este o prostie. Grasimea reprezinta un exces, un surplus depozitat (de regula, complet anapoda) si nicidecum o "piatra" in care tu sa "sculptezi" niste muschi. Ai rabdare pana pe la 23 si nu consuma porcarii, viata e lunga si alt corp nu mai primesti.

| a răspuns:

4-5 mese pe zi bogate in proteine! poti sa mai iei suplimente, pentru tine ar fi indicat un gainer!

| explică:

Sau ceva pastile daca exista.

| a răspuns:

Nu baga pastile ca nu sunt sanatoase.
Sanatos = alimente care contin multe proteine[oua, lapte, carne, branza etc.].
Si daca vrei sa se dezvolte muschii, incearca sa ai o aliemntatie cat mai sanatoasa[nu manca 3 mese cum mananca un om normal, mananca 5-6 pe zi si nu foarte mult la fiecare masa.]
Sper ca te-am ajutat. Funda? big grin