| BroFrt a întrebat:

Am 17 ani si la mine în oras sunt foarte multi " indivizii " care cauta scandal pe strada sau sa te provoace la renumita " parte în parte ". Defiecare data cand a fost vb de vreo bataie înainte sa ajung la locul faptei ma luau într-un fel emotiile si frica si parca aveam un gol în stomac...si cand trebuia sa ma bat împietream cum ar fii de frica si îmi luam bataie si ma faceam de râs...ce sport m-ati sfatuii sa fac care sa îmi dea încredere în mine si sa ma învete sa ma bat ff bine.

Răspuns Câştigător
| jasmin1rose a răspuns:

Buna

Stiu ca e trist si nedrept.
In primul rand trebuie sa fii puternic si sigur pe tine pentru ca agresorii ii aleg intotdeauna pe cei care nu stiu sau nu se pot apara singuri.
Informeaza-te de pe internet si nu numai, apoi alege sportul care crezi tu ca te va ajuta cel mai mult.

Poate Boxul?

Oricum ideea e sa iti construiesti increderea in tine cu ajutorul sportului, nu sa devii un bataus.
Bineinteles, in situatiile in care se cere, nu vei sta cu mainile in buzunar.

| funnnyman32 a răspuns (pentru jasmin1rose):

Poate sa faca si kickbox. Daca nu le are cu bataia degeaba face. ca tot si-o ia mai devreme sau mai tarziu. Chestia e sa nu ii fie frica daca da in el sa dea si el in ei ca doar e barbat!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si tu esti unul din ala care cauta scandal sau cum spanacii masii de treaba ajungi tu sa iei mereu bataie?

| seth2016 a răspuns:

Aikidō, pregatirea e complexa. Nu inveti sa bati, dar inveti sa te aperi si te maturizezi la cap.

| funnnyman32 a răspuns:

Salut! Iti dai seama ca ei se vor lua mereu de tine, cand te vad nu-i asa? daca o sa stai ca o statuie acolo si nu o sa faci nimic o sa devii bataia lor de joc si mereu te vor bate. Fa ceva! nu sta cu mainile in san dai si tu cu pumnii cu picioarele. Ia sa vezi ca daca il prinzi pe 1-2 acolo si le dai calumea nu o sa mai zica nimic si restul o sa fuga. dar chestia este sa nu -ti fie frica ca, ei, daca te vad asa fricos iti zic eu ca mereu se vor lua de tine.
Nu esti barbat? arata-le ca poti fi si altfel nu un fricos care sta sa-l bata toti. I-ai pe rand si ardei daca te bat mai multi. Daca nu esti sigur pe tine mai cheama si tu 2 prieteni macar daca ai. sa te ajute sa-i bati. Poti face enspe mii de sporturi daca nu-ti trece frica tot iti vei lua bataie! nu trebuie sa faci un sport neaparat ca sa fii smardoi cum zic astia, dar majoritatea sunt doar cu gura. Si pe mine ma chemau la interval 1vs1 si le dadeam somn. Se credeau mari smecheri cu basini pe ei. De ce sa impietresti cand e vorba de asa ceva? gandeste-te ca vrei sa fi si tu respectat in fata altora sa nu te ia chiar asa de fraier/. baga bine la cap fratioare ca nu-=ti zic in nume de rau dar. respectul greu se castiga dar tu te poti schimba. Nu zic acum sa devii un mare Bruce Lee ca oricum nu vei fi dar macar asa sa le inchizi gura, si cand te vad sa fuga aia de frica care se iau de tine mereu. Daca tot vrei un sport bun apuca-te de kickbox,. dar tine cont ca daca esti sufletist si milos nu o sa dai tu chiar daca faci un sport de contact. Fii si tu mai indiferent si da-le sa zaca alteori sa nu mai dea ochii cu tine ca iar ii termini cu bataia. Apropo de unde esti?winking dar totusi nu inteleg cum frate sa-ti iei bataie? tu nu ai maini picioare, si un cap? foloseste-te de ele ca de aia le ai. si stiu ca multi o sa zica ca te invat niste lucruri nu tocmai bune dar asa se intampla mai mereu. toti se dau smecheri cu altii sau cand sunt mai multi, iar cand sunt singuri pe strada te saluta, aia da smecheri laughing)) deci frate sper ca m-am facut inteles. Increderea in tine ai sa o obtii atunci cand nu -ti va mai fi frica sa dai un pumn. primul pumn dat de frica e cel mai greu daca i'l prinzi unuia. dupa primul pumn vine si al doilea si tot asa, o sa iti intrii in reflex si dupa nu cred ca mai stau aia in fata ta ca sunt niste piseciosi )). Mai treci cu un reply sa vad ce ai mai facutlaughing, bafta!winking

| LadyVanes007 a răspuns:

Box sau Karate.
Totusi daca te temi de "indivizii"de care spui, te sfatuiesc sa porti in geanta un spray paralizant.Pentru siguranta ta.