anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani, sunt ectomorf si am 3 luni de zile de cand fac sala.Am auzit ca, creatina este foarte eficienta si ajuta foarte mult la dezvoltarea musculara.Cineva mi-a recomandat sa iau Creatine Pro Mas.94 de lei, 6000 g. Ce credeti, merita sau nu?

4 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Creatina e printre putinele suplimente care chiar face ceva(spre deosebire de protine sau alte prafuri). O sa vezi rezultate cam din a 3-a saptamana. Creatina e ieftina de aia nu prea o vezi recomandata. 6 kile e foarte foarte mult. Avand in vedere ca iei cam 5 grame pe zi o sa iti ajunga pana la adanci batraneti. Orienteaza-te spre ceva gen 500gr. O sa te tina 3 luni.

| AlexandruInu a răspuns:

Asa cum ti-au raspuns mai sus Creatina retine apa in muschi nu cumpara. Daca vrei proteine cumpara Whay sau Gainere.

| AlexanderAlex1 a răspuns:

Salut, daca esti slab si vrei sa pui masa musculara iti recomand sa iti cumperi whey protein si iti mai recomand sa mai mananci multa mancare care contine proteine ex: branza, oua, lapte, carne, peste etc.

| Ionut_Dan_1998 a răspuns:

Salut! Nu-ti bate joc! (Corpul Tau Templul Tau) Baga sala 6-9 luni fara proteine! Creatina retine apa in muschi, Dupa ce o sa renunti la sala o sa vezi niste lucruri pe care nu ai dori! In primul rand dieta, si antrenamentul va da roade! Trebuie sa lasi alcolul si tigarile pe toata durata antrenamentului, Dieta ta sa contina multe calorii si carbohidrati, Si ar trebuie sa ai un program gen {Luni-Antrenament, Marti-Pauza, Miercuri-Antrenament-Joi-Pauza..etc} Muschii se dezvolta in repaus, Trebuie sa iti faci un program bine definit si in fiecare zi a antrenamentului sa te concentrzi doar pe o grupa de muschii!