anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 19 ani aproximativ 84kg si vreau sa ma apuc de "sala". Intrebarea mea este sa iau proteine? Pe mine m-ar interesa sa sa pot sa fac flotari cat mai multe 100-150 pe zi, chiar si in 3 serii a cate 50 de flotari. Nu ma intereseaza sa arat bine ma intereseaza sa fac cat mai multe exercitii.
In momentul de fata la 10 flotari sunt gata. asa am mai facut "Sala" 1 luna sau 2 prin iunie dar nu am luat proteine...
Orice sfat e binevenit. Sper ca ati prins ideea din ce am scris.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Ai paralele la sala, ai putea sa faci. Eu fac la paralele cu 30kg legate de mine.

Sunt sali unde ai si sfoara, sa te poti urca pe ea, daca vrei "ca in armata" happy

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

De ce zilnic, muschii se dezvolta in zilele de pauza. Fa flotari de 2 ori pe saptamana maxim, in rest lucreaza si tu alte grupe (spate, umeri, biceps, picioare, abdomen, etc.)

Daca tu prin sala intelegi flotari... apuca-te de sah.

| UNkF a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu inteleg prin sala flotari... Vreau sa ma duc la sala sa-mi dezvolt muschii ca dupa aceea sa fac flotari si tot felul de exercitii cat mai multe.
De ex: tata cand era tanar si a fost in armata il punea sa fac flotarii cate 200 pe serie, exerctii la paralele, inele si tot felul de "prostii"
Eu nu pot sa fac nimic din ce facea el si m-am gandit sa ma apuc de "sala" ca sa ma dezvolt nu sa fac flotari acasa si atat...

| Ralena a răspuns (pentru UNkF):

Flotarile si tractiunile sunt cele mai complexe exercitii de baza. Poti sa faci anumite exercitii de izolare pe grupele deficitare la flotari. Ai nevoie de triceps, bceps, trapez, dorsal. In functie de pozitia corpului si bratelor, grupele de muschi sunt solicitate diferit. Poti sa faci pentru antrenament flotari izometrice, de asemenea, si sa cresti zilnic (poti zilnic, deoarece nu faci hipertofie, ci forta si rezistenta, la hipertrofie trebuie lasate minim 24 de preferat 48 de ore intre exercitii pentru eliminare acid lactic si hranire) numarul de repetari. Nu ai nevoie de proteina pentru rezistenta si energie, ai nevoie de glucide. Proteina este pentru constructie.

| Cosmin86 a răspuns (pentru UNkF):

Ai paralele la sala, ai putea sa faci. Eu fac la paralele cu 30kg legate de mine.

Sunt sali unde ai si sfoara, sa te poti urca pe ea, daca vrei "ca in armata" happy

| Speranta12 a răspuns:

Pai normal ca dupa 10 flotari esti gata, pentru ca tu poate faci flotari fara sa faci exercitii de incalzire inainte. Normal ca omul gafaie daca nu are incalzire. N-ai cum sa faci flotari, fara sa faci exercitiilr de baza sa-ti faci inclazirea la picioare, la maini, la abdomen. Antreneaza-ti alea prima data, fa abdomene, genuflexiuni si alte exercitii de gimnastica de incalzire si apoi apuca-te de flotari. Rezistenta la flotari vine din exersare nu din alte suplimente, se obtine in timp, cu cat faci mai des flotari cu atat poti sa faci mai multe.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Speranta12):

Flotarile sunt un exercitiu bun de incalzire inainte de un antrenament adevarat, nu sunt ele in sine un antrenament.

| Speranta12 a răspuns (pentru Cosmin86):

Daca esti la inceput cu flotarile, trebuie sa te incalzesti chiar si pentru ele.

| Syrten a răspuns:

Trebuie să îți antrenezi corpul, proteine poți lua mai încolo.
De exenplu, faci azi 5 flotări. mâine 6. poimâine 7 și tot așa. Dacă tragi puțin, corpul o să își dea drumul și vei ușura activitatea

| ynexistenta a răspuns:

E bun asta bit.ly/2zi7iHy,da copy paste in google

| Miruna1239 a răspuns:

Nu e bine sa pornesti odata brusc. Ia.o usor. Azi 10, maine 15, peste 2 zile 20 si tot asa pana ajungi la cate vrei tu. Daca totusi vrei sa incepi cu toate 150 ai putea sa le faci in mai multe serii si intre ele sa faci niste exercitii mai usoare, yoga etc.