anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 19 ani si sunt foarte slab mananc mult dar nu ma îngraș deloc. Vreau sa ma apuc de steroizi orali, ce sa imi iau pentru început doar steroizi orali. Nu vreau comentarii ca nu sunt bune etc stiu ca nu sunt bune dar vreau sa incerc odată si daca se vad diferențe poate raman doar la sala fara steroizi. Astept răspunsuri ce steroizi orali sa imi iau pentru început.

2 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Tu nu sti sa mananci si vorbesti de steroizi? Diferente la steroizi fara sala? Pai ce crezi ca-s steroizii astia vreo formula magica de substante care iti maresc masa musculara tu stand la PC toata ziua si manancand aer cu apa? laughing Un standard care probabil l-ai vazut si la TV si pe etichetele produselor cumparate spune ca omul are nevoie de aproximativ 2000 de calorii pe zi (unul sedentar). O persoana pe anabolizante ajunge sa consume pe zi de la 8000 in sus, in functie de nivelul competitional si 10000. La cum te prezinti tu, 8000 calorii mananci intr-o luna.

| anonimg a răspuns:

Dacă mergi la sală te vor învăța acolo. De regulă la sală au de vânzare lucruri din acestea, inclusiv sucuri proteice care trebuiesc luate chiar în timpul antrenamentului.
Sunt oameni care nu se îngrașă mâncând mult; organismul lor isi ia din mâncare nutrientii de care are nevoie, iar restul îi elimină.
Dacă mergi la sală trebuie să ai grijă să nu consumi prea multe "prafuri" căci iti vor afecta ficatul si altele. Poti sa cauti pe Google: efecte negative culturism, ca să ai idee cat de periculoase sunt aceste substanțe.
Nu zic să nu mergi; ci doar sa te informezi cât mai mult, deoarece sunt multi oameni care își vând sănătatea pe frumusețe. Si nu merita.