| Luigi96 a întrebat:


Am facut sala timp de 7 luni si as vrea sa-mi schimb programul de antrenament cu unul mai bun. Voi aveti idee de un program pentru intermediari bun?

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Intermediar esti dupa 1-2 ani. Tu inca esti incepator dupa 7 luni.

| NYØ2002 a răspuns:

Luni-Piept-Triceps-Umeri
Marti-Spate,Biceps,Trapez
MiercuriPicioare,Abdomen,Gambe
Si le repeti pana sambata si duminica pauza

Daca vrei de 3 ori pe saptamana ce ti-am dat eu adica faci Luni, Miercuri si Vineri

| Ralena a răspuns (pentru NYØ2002):

Daca luni faci exercitii unde intra indirect si bicepsul, crezi ca e bine marti sa faci biceps, cand inca acidul actic nu e eliminat si nu se poate hrani? Poate ar fi bine sa le inversezi astfel incat sa ai 24 de ore de eliminare pentru o hranire eficienta. In rest, ceea ce ai scris e rotatia clasica de pe scoala veche de culturism, mai nou se prefera o impartire in grupe mai mici si lucrat pe izolare mai mult.

| Ralena a răspuns:

Indiferent ce raspunsuri o sa primesti, ca o sa primesti multe, eu vreau sa iti spun sa nu uiti sau sa nu omiti cele mai importante doua lucruri, care sunt uneori mai importante decat antrenamentul in sine: hranirea muschilor (hidratare+glucide) corecta si intinderile inainte si dupa exercitii pentru drenajul limfatic, eliminarea acidului lactic etc.

| benteavlad a răspuns:

Inca esti incepator si la 7 luni uitate pe net sau inventeaza tu un program nu este un program bun ci tu esti cel care determini rezultatul final baftă?