| ZZCivilWar26 a întrebat:

Am fost la sala si dupa ce am facut cateva ridicări cu bara la biceps, a început să mă doară coloana in partea de sus spre ceafă destul de tare. Aveti idee de la ce ar putea fi?

2 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Se numeste durere la coloana cervicala, probabil ti-ai miscat corpul si gatul intr-o pozitie nefireasca in timp ce te antrenai asa ca data viitoare nu mai misca din corp haotic in timpul exercitiilor, (vad multa lume care pune greutate mare la biceps cand executa cu bara dreapta sau Z si se lasa si trag de bara ca nebunii pentru cateva repetari- ) in timp ce faci brate sau orice altceva incearca sa executi corect pentru a evita accidentarile sau durerile care nu au legatura cu muschiul lucrat, vezi pe net pozitia corpului etc. cand faci biceps cu bara stai drept si foloseste-te doar de brate pentru a ridica bara, nu te lasi, nu te folosesti de spate, picioare etc daca greutatea e prea mare scazi, important e sa lucrezi corect. Acum iti recomand sa iei un antiinflamator de preferat fara Ibuprofen.

| Cosmin86 a răspuns (pentru RobertMoon):

Ca o completare, ca sa fii sigur ca le faci corect fa-le stand cu spatele lipit de un zid. Brusc exercitiul o sa devina mult mai greu happy