anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am intre 75 si 80 de kilograme si 1, 84m
Nu am probleme cu greutatea sau sa ma simt sufocat si chestii de genul, insa am acel "inel" din jurul abdomenului cu grasime..si doresc sa scap de el, ce vreau eu de la voi este sa raspundeti la urmatoarea intrebare:
Dat fiind faptului ca nu suntem perfecti si organismul cere asa ceva, este vreo problema daca de luni pana vineri mananc moderat, fructe, destul de multe proteine pe zi si tot ce trebuie, iar in weekend, sambata si duminica mananc putin peste masura? in sensul...mai multe grasimi decat in acele 5 zile de mancat sanatos?
Probabil ca va incetini procesul de slabire, dar va fi o mare problema?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oranismul cere, dar nici chiar asa... Mai bine mananci moderat, mananci grasimi moderat, mai deloc paine, mai deloc dulciuri si o tii asa toata saptamana. Te inteleg ca trebuie sa ai energie sa faci sala, dar nu poti sa mananci fructe toata saptamana si sunca cu paine weekend-ul.

| WorldTraveler2553 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai cam exagerat cu ultima parte, dar e ok laughing

| LexTerOp a răspuns:

Nu cred ca va incetinii procesul de slabire, doar sa arzi acele grasimi care le pui pe tine in weekend + iti recomand sa incepi sa mananci cate un iaurt pe zi la masa de 12:00 + bea cate 1-2 kg de apa pe zi, si incearca sa transpiri mult, foarte mult, asa vei scapa repede, incearca cand faci sala sa nu faci pauze lungi intre exercitii, asa vei transpira mai mult si vei elimina grasime + calorii, cu placere ( funda daca te-am ajutat )

| WorldTraveler2553 a răspuns:

Țin să meționez că m-am apucat de sală acum 1 săptămână și fac în continuare, câte o oră de luni pana vineri la ora 6-7 dimineața!

| Paradøx a răspuns:

Chestia cu "regimul miraculos", unde mananci anumite tipuri de mancare in anumite zile/ore e pseudo-stiinta. Metabolismul e diverit si se comporta iregulat la fiecare persoana.

Vrei sa scapi de inel? Lasa sala, baga niste abdomene, flotari si ridicari la bara, ca astea iti lucreaza muschii peretelui abdominal. Incearca sa mananci cu cat mai putin ulei, carne poti sa bagi in tine, dar sa fie fripta/la gratar.

Also, e vara, daca bei foarte multa apa, apare iluzia de "inel" de la stomac, nu e neaparat grasime.