| Kataklysm a întrebat:


Am mare nevoie de ajutor.
Deci:
Am 13 ani.
Sunt baiat.
Am 1.69 cm inaltime ( sa zicem 1.70)
Si... 80 kg sad.
Deci daca se poate, credeti ca mi-ati putea lasa o lista cu ceva exercitii fizice care sa le fac pentru a slabi pana la greutatea mea ideala, si care e aceea., sau poate si mai putin, dar sa nu mai arate asa de urat.
Ceva usor pentru inceput, iar pe parcurs sa maresc numarul.
Ceva genoflexiuni, flotari, abdomene, gantere, bicicleta, etc si sa-mi spuneti si cate sa fac. si cate serii in fiecare zi.
Multumesc anticipat, si nu uitati de funda+vot.

Răspuns Câştigător
| MyMindRules a răspuns:

Buna!
http://cumsaslabesti.ro/
Bafta!

4 răspunsuri:
| Ditto a răspuns:

Pai pentru inceput ar trebui sa bei apa inainte de orice masa.cate un pahar cu apa(asta iti va scadea din pofta de mancare)...si poti sa incepi cate 10 genoflexiuni, flotari, abdomene, gantere,.30 minute bicicleta si alergat macar 3 k.pentur inceput.si intre timp poti sa ma inventezi si tu cateva exerciti... poti sa joci fotbal-volei-tenis-sau oirce joc iti place


Bafta! Sper sa reusestitongue

| Kataklysm explică:

Multumesc mult la toti,
Si daniela10, sunt foarte dezvoltat, ce am pe mine nu e numai grasime, sunt cat tata de inalt.

| leighton a răspuns:

Sfatul meu este sa mergi la kangoo jumps este cel mai nou sport si te ajuta mult, eu merg de o saptamana si deja se vad rezultatele.(sunt fata am 1.70 si 54 kg)

| daniela10 a răspuns:

Pentru inceput fa 30 abdomene 3 serii, 15 flotari 2 serii, 45 genoflexiuni 2 serii, alearga vreo 20 de minute, mergi cu bicicleta 20 de minute neintrerupt sari in sus ca mingea de 45 de ori 2 serii si sub nici o forma nu ridica gantere.Nu esti inca suficient de mare si poti sa faci hernie. sper ca te-am ajutat si vreau doar vot, fara funda, poate alta data.Pa