anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor...
vreau sa imi fac un program pentru sala pe 5-6 zile care sa cuprinda cam tot... umeri,gat,biceps,triceps,antebrat, piept..etc.
vreau sa stiu cam ce program ar fi bun
si inca ceva alimentatia ce ar trebui sa mananc si ce nu?
Funda+vot

Răspuns Câştigător
| Psychic a răspuns:

Un program complet iti va face antrenorul la sala cand o sa mergi.
Chiar daca faci acasa insa, e recomandat sa faci niste analize mai intai, te duci la medicul de famile si ii spui ce si cum vrei sa faci.
Acum, in legatura cu un program de 5-6 zile pe saptamana nu e recomandat, decat doar daca e ceva mai usor, muschii se fac nu cand ii lucrezi ci cand ii odihnesti.De aceea e foarte importanta si odihna.Eu nu sunt de acord cu antrenorii care supra-solicita sportivii astfel(se mai intampla inca, mai ales la fotbal-rezultatul, se vede). Deci o zi lucrezi, o zi pauza.Ies cam 3-4 zile de tras la fiare pe saptamana.E suficient.Mancarea sa fie variata, ficat de pui, verdeturi,fructe,legume, fasole, linte, susan( are vit.C,incredibil, nu?).Apa minerala pentru are saruri si minerale pe care le pierzi la antrenamente, eventual cu lamaie si miere- e foarte ok. Daca faci febra musculara, recomand "Salicilol" de la firma "Hofigal"(coaja de salcie).
Mai intereseaza-te de nutritia unor mari sportivi, gen Djokovici, etc.Bafta si spor la fiare! Nu uita si de scoala, ca muschii fara creier = zero.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Psychic):

Foarte bine explicat

4 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Daca te duci la sala poti da niste bani in plus si sa ai un instructor.E mai bine asa decat sa faci de capul tau.

| Cosmin86 a răspuns (pentru pwp):

O sala care se respecta are serviciile instructorului incluse in abonament

| dragosvalentin69 a răspuns:

Iti ajung si 4 zile:

LUNI: spate(+trapez).
MARTI: picioare.
JOI: brate+antebrat.
VINERI: umeri+abdomen.