|

Salut TPU! Am nevoie de niste sfaturi in privinta proteinelor si carbohidratilor pe care sa ii consum.Adica voi la varsta de 15 ani cate mese ati pe zi? si mai exact ce consumati la acea masa? Am 1. 80cm, 62kg si vreau sa ma apuc de calisthenics si trebuie neaparat sa stiu ce mese, si la ce ore,inainte sau dupa antrenament, la ce ora sa ma antrenez, cate ore,uh sunt atatea intrebari de pus,dar in principal vreau sa aflu despre mesele zilnic, dau funda Cosmin86 sper sa raspunzi si tu! happy

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu faci sport de parformanta, nu cred ca are sens sa te agiti prea mult in privinta asta.

Concentreaza-te doar sa mananci sanatos, fara junk si prajeli.

| a răspuns:

Salut. Daca doresti sa cresti in masa musculara, ar trebui sa mananci bogat in proteine, 4-5 mese pe zi( si 3 sunt de ajuns daca sunt consintente in carbohidrati si proteine). Ora mesei depinde strict de programul tau, bine acum nici sa nu bagi 4 mese de la ora 16 pana la ora 22. Legat de durata antrenamentului, multi o sa-mi sara-n cap acum ca cica daca stai mult in sala dezvoli mai bine masa musculara, chestie e ca, daca te tii strict de antrenament si nu te uiti sa vezi ce fund are aia care alerga pe banca, si sa ai o pauza destul de scurta intre exercitii si seturi, un antrenament ar cam trebui sa dureze intre o ora si o ora si 40-50 de minunte/ grupa. Deja la 2 ore, n-are rost, muschiul este destul de,, distrus,, in mai putin de doua ore. Succes, sper ca te-am ajutat.

| a răspuns:

Idealul e perseverenta, o ora pe zi, de 5 ori pe saptamana, pe o durata nelimitata de timp. Asta antrenamentul. Mesele, trebuie sa respecti necesarul de calorii pentru corpul tau (il poti calcula pe un site), se recomanda mai multe mese mici pe zi astfel incat sa accelerezi metabolismul. Mananci multe proteine, carbohidrati inainte de antrenament pentru energie. In jur de 5 mese, nu conteaza orele.