| ovidiugiurgiu18 a întrebat:

Salut TPU, am o intrebare, deci eu sunt baiat, am aproape 16 ani fara 2 luni am 1, 84 inaltime si 82 de kg, fac si sala de 6 luni, am vazut pe ytb exercitii care te inalta si pe multi i-au inaltat, sa le fac si eu sa ajung la 1, 87-1, 88? Exercitiile alea iti alungesc coloana si ti-o intinde la maxim si dupa ce te opresti din crestere ramane asa? As putea sa fiu si mai inalt, dar merita sa fac asta? Sau e ok cum sunt? Am colegi care sunt mai inalti ca mine si mai facuti, problema e ca daca o sa fiu mai inalt o sa par mai slab, deoarece acum am 82 kg cu 1, 84 inaltime, sunt la 2 kg diferenta de greutatea mea ideala, daca o sa am 1, 90 o sa par mai slab si din cate am inteles la astia care sunt foarte inalti e foarte mult de lucru la brate, pentru ca le cresc mai greu deoarece au membre lungi, ce sa fac? Sa las dupa cum oi creste? Sau sa ma inalt acum cat am ocazia si sunt in crestere?
PS: acum 6 luni inainte sa ma apuc de sala am avut 64 de kg, acum am 82 kg

4 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Nu exista exercitii de crestere, vrajelile pe care le vezi cu intinsul coloanei pe langa ca pot fi periculoase te inalta pentru 5-10 min, dupa o sa te intorci la inaltimea ta.

Nici de exercitiile pentru brate nu are rost sa iti faci griji, in primul an de sala cel putin nici nu ai nevoie de ele.

Răspuns utilizator avertizat
| CassiusAlexander a răspuns:

Ai 1,84 pentru numele lui Dumnezeu, ce vrei să te mai înalți? Dacă era așa ușor cu niște "exerciții" să ajungi la 1.90, nu crezi că le făceau și ăia de 1.60 să ajungă la 1.70? Nu poți influența înălțimea. Și la 82kg nu ești slab deloc. Mai ales dacă zici că ai pus 18kg în 6 luni, maxim 2-3 să fie mușchi, restul grăsime în stare pură laughing

| gabriel2004o a răspuns:

Singurul mod care te poate ajuta sa te înalți e sa joci baschet, volei, handbal și sa înoți
În rest nu exista miracole ca dacă faci exercițiul ala minune sa te înalți nu stiu cât