anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare.
Fac de 2 aproape 3 luni antrenament acasa si se observa, dar nu cat as vrea eu si vreau sa va intreb daca pot lua steroizi orali. Antrenamentul nu e dificil, in mare parte fac flotari, abdomene si flexii cu gantera de 4 kg.
Va rog sa rapundeti cat mai rapid, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ionut3399 a răspuns:

Steroizii se folosesc la un nivel inalt, 4kg dupa 3 luni, nu ezita sa plusezi atat cat duci, mananca ce trebuie, steroizii sunt pentru antrenamente tari si culturisti mai exact, acum la tine e ca si cum ai lua un paracetamol desi esti sanatos!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Problema e ca muschi se adapteaza, daca ai avea si tu greutati diferite gen
10-15-20 de kg si care 100 de repetiti per zi ar fi perfect, ridicate la bara, baga genoflexiuni cu ganerele

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru RAY):

Cu 100 de repetari faci rezistenta. Si in niciun caz pe zi, musculatura creste in perioada de refacere, nu cand te antrenezi.

| Cosmin86 a răspuns:

Steroizi pentru un antrenament atat de slab? Si vezi ca ala nu e antrenament ce faci tu....si fetele lucreaza cu ganterele de 10-12.
Cate fripturi mananci pe zi?

Vrea steroizi pentru un amarat de antrenament acasa... avea dreptate Einstein cu infinitatea prostiei umane laughing

| DannyQ a răspuns (pentru Cosmin86):

Băiatul dacă face de 2-3 luni antrenamente acasă, deja a întrat într-un proces mare de stagnare și problema o poate rezolva doar cu steroizii și ii alege și pe cei care au mai multe riscuri. Nici până acum nu au înțeles pentru ce se folosesc și când, cum și pentru ce obiectiv. Când îi aud așa parcă ar vrea toți să devină culturiști de top și unii dintre ei mai au și 15-16 ani. Nu se documentează și asta e grav, și de pe google dacă s-ar documenta un procent de 50% din informații ar fi corecte, ideea e ca trebuie sa știi ce surse sa îți alegi și sa fi la zi cu tot. @Pablo234 bănuiesc ca nu ai mai mult de 17 ani, creste în mod natural pana la 25 de ani, documentează-te bine și după vei știi singur ce e de făcut.