| Hahaha42 a întrebat:

Salut TPU! Am o intrebare!
Sala te poate ajuta sa ai o forta mai mare in lovitura? Vreau sa imi raspunda doar cei cu experienta.
Dau funda!

4 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Unul care nu a muncit fizic de exemplu la camp, la strung, sau la sala etc, nu se compara cu unul care sta la calculator si are degetele de pianist de la stat, sa fim seriosi. Poti capata forta de la efort fizic.

| StrongHeart a răspuns:

Daca folosesti prea des greutati si vorbim de greutati mari si exercitii gen deadlifts poate sa te incetineasca si sa aiba avantaj unul care a practicat mult cardio pentru ca are viteza, viteza ucide.De asta vechii antrenori de box foloseau rar antrenamente cu greutati pentru luptatorii lor si se bazau mai mult pe exercitii in care iti folosesti corpul, fara greutati.
Acum daca ne uitam la boxeri gen Anthony Joshua sau Tyson Fury ei sunt masivi si folosesc greutati si e un avantaj pentru ei.
Deci raspunsul este da, dar ridicatul de greutati in exces poate sa te faca mai incet.
NU zice nimeni sa nu ridici, chiar ajuta dar trebuie sa faci si cardio ca sa ai un echilibru sa zic asa..Parerea mea

| Thene798 a răspuns:

Da te poate ajuta. Din moment ce iti creste muschiul iti creste si puterea dar cu toate astea sunt exercitii facute special facute pentru forta iar altele pentru cresterea musculara, exercitiile cu multe repetari se fac pentru masa musculara, iar cele cu putine repetari dar foarte intense te ajuta sa iti dezvolti puterea.

| Andreysjfjc a răspuns:

Da
Sala te ajuta si sa ai un corp mai atractiv dar si o forta puternica