anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:


Am si eu niste intrebari si as dori un raspuns.
1) Pentru a da un pumn tare, sau mai bine zis tare cu pumnu; ce muschi trebuie sa lucrez?
2) Pentru a lucra muschi aceia sunt niste exercitii care pot face si acasa?
3) Pentru rezistența pumnului ce trebuie sa fac sa nu mai simt durere?
4) In cat timp o sa observ diferența si in cat o sa dau mai tare?

4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

1. muschii bratului si ai spatelui
2. exercitii pentru brate, daca nu ai gantere poti folosi sticle umplute cu apa si fllotari. Flotarile sunt cele mai indicate pentru ca lucreaza atat muschii bratelor, cat si ai spatelui, dar si intareste incheietura mainii).Iti atasez un link din care sa te inspiri http://antrenorulmeupersonal.ro/......musculara/
3. Flotari!(nu poate garanta nimeni ca nu vei simti durere)
4.Rezultatele difera de la persoana la persoana, depinde cum e constitutia ta fizica. daca faci un antrenament amplu, rezultatele vor fi vizibile in cateva saptamani, o sa le vezi si le vei simti singur.sa nu uiti de incalzirea de dinaintea exercitiilor, are rol foarte important! Succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nevoie sa fii musculos sau sa ai brate puternice ca sa dai un pumn tare, este nevoie in schimb sa cunosti tehnici de aparare, care folosesc forta adversarului impotriva lui.

| Clorox a răspuns:

1) Lucrezi tot bratul, nu doar un muschi
2) Normal, flotari, stai in maini din ce in ce mai mult, cresti rezistenta si forta
3) Aici multi gresesc, nu trebuie sa dai neaparat cu pumnul, cand dai cu josul palmei se produce o forta foarte mare, plus ca nu te doare cand dai, chiar si cu tehnica asta daca lovesti tare il poti face sa lesine
4) Perseverenta, ai rabdare ca nimic nu apare intr-o bataie de palm

| DavidoffUser a răspuns:

1) tot corpul trebuie antrenat (biceps,triceps,deltoid, flexor, pectoral, abdomen, dorsal, gluteu, quadriceps, biceps femural etc)
2) da. flotari, genuflexiuni, tractiuni, alergare, sarituri cu coarda, ridicari de greutati
3) nu exista rezistenta pumnului. poti sa tolerezi durerea dupa multe antrenamente cu sacul de box si facand flotari in pumn. Facand astea nervii incep sa se obisnuiasca cu abuzul.
4)6-8 luni
Puterea vine din toata musculatura corpului si din greutate, plus ca lovirea sacului de box trebuie facuta corect, altfel iti distrugi incheietura dupa multe sesiuni de lovire incorecta.