| Xcution23 a întrebat:


Am si eu o întrebare. Aş vrea sa pot face foarte bine tractiuni de tot tipul.
Problema e ca nu prea le pot face. Am vazut pe internet ca exista banda elastica care te poate ajuta cu tractiunile. Astept sa-mi spuneti ce as putea sa fac sa ma descurc mai bine cu tractiunile si poate un program de antrenament pentru acasa.

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Daca esti la inceput, ar trebui sa pui accent pe partea negativa a miscarii. Adica cand te lasi in jos, incearca sa controlezi miscare si sa nu-ti dai drumul ca bolovanul. Te poti folosi de un scaun sa te ridici cu pieptul pana la bara, iar cand iti dai drumul in jos încerci sa controlezi miscarea. In legatura cu programul mai dispui si de altceva?

1 răspuns:
| presus a răspuns:

Gaseste o bara solida pe care sa poti face tractiuni, afara sau la sala, indiferent. Daca este cineva cu tine, poti sa-l rogi sa stea ca sprijin, sa te tina de picioare cand te ridici cu pieptul la bara. Tractiunea este facuta corect cand simti ca ti-ai incordat spatele complet, nu trebuie neaparat sa ajungi cu barba deasupra barii. In momentul cand ai executat tractiunea, urmeaza sa te lasi usor in jos, apoi ridica-te cu ajutorul amicului tau pe care te poti spijini. Lasa-te cat mai incet in jos pentru a forta biceps ul si antebratul. Dupa zile de practica o sa faci destul de multe si destul de corecte. Ai nevoie de ambitie si multa energie. Spor!