| Anonim61037 a întrebat:

am trecut cls 10.Am 1.70 si 52 kg.Curand vine proba de forta la sport si trebuie sa fac macar 20 de flotari.Nu fac mai mult de 10.Sala nu pot face, tractiuni nu ma puneti ca nu fac nici una.Cum pot face mai multe intr-un interval scurt de timp? Nu am mult timp,va rog,ajutati-ma. Apropo, exista vreun un fruct sau ceva, pe care sa il mananc inainte de ora de sport sau dimineata ca sa ma simt mai in forma, mai fortos? Multumesc.

7 răspunsuri:
| SlenderMan299 a răspuns:

Apucă-te de sală. Acolo ai un control al greutăților pe care le ridici, gen iți poți alege tu greutatea, poți fi ajutat cu ușurință de cei din jur. Pentru flotări, fă haltere, prima oară cu bara goală pana inveti sa o stapanesti si sa o duci dreapta, miscari cat mai corecte si incet, concentrare pe respiratie. Apoi, poti sa urci in greutate și daca ti se pare greu, poti pune pe cineva sa stea in spate sa te ajute. Incepe cu 3 serii, 10 repetari după poti urca in serii, repetări.Deobicei fiecare sală are un antrenor sau mai multi. Poti apela la ei.

| sierra1 a răspuns:

"Apropo,exista vre un un fruct... sa ma simt mai in forma"

oh ya

https://www.youtube.com/watch?v=zVOuRQPPdoo

| Cosmin86 a răspuns:

Fructe? Pentru forta ai nevoie de PROTEINE (carne, peste, branza, oua, nuci/migdale/caju, linte, fasole, mazare), nu de fructe.

Eu in perioada de masa si forta mananc 4 fripturi pe zi + vreo 3-4 farfurii de orez/cartofi.

| siriusblack98 a răspuns:

Singura ta sansa daca nu vrei sa muncesti pentru rezultate fizice, este sa cauti pestisorul de aur sau lampa lui Aladin.

| AdorDresurile a răspuns:

Cea mai "usoara" metoda este sa incepi sa faci exercitii fizice zilnic. De exemplu, azi faci 5 flotari, 1-2 tractiuni, maine la fel si tot asa pana te obisnuiesti. Apoi, incepi treptat sa cresti numarul de repetari, doar asa iti inveti corpul sa faca fata la un numar mare de exercitii fizice. Nu, nu exista vreun fruct, dar poti sa bei niste gatorade inainte de proba

| Cosmin86 a răspuns (pentru AdorDresurile):

Nu zilnic, muschii cresc in zilele de pauza, NU cand ii antrenezi. Dupa un antrenament serios, un muschi are nevoie de 2-3 zile pentru refacere (timp in care poti lucra alti muschi).

Lasa gatorade, mai bine proteine la greu, zilnic. Proteine si carbohidrati la fiecare masa, nu ciorbe, fructe si alte prostii.

| AdorDresurile a răspuns (pentru Cosmin86):

Da, e mai corect asa, pana la urma voi va pricepeti mai bine