| PopaTeodor a întrebat:

am varsta de 16 ani jumate, inaltimea de 1.72 si greutatea de aproximativ 60kg,practic sala de o luna si m-am decis sa imi dau comanda de proteine dar nu stiu exact de care,un prieten mi-a recomandat Rapid Mass,dar nu stiu ce sa zic, astept si sfaturile voastre!
FUNDA!

4 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Ala-i gainer nu "proteine". Vrei sa-ti iei ceva despre care nici macar nu ai interesul sa vezi ce este si cum functioneaza (toate astea aflandu-se la un click distanta) dar totusi vrei ca ti-a zis un prieten. Invatati sa mancati, degeaba folosesti suplimente daca alimentatia e V A R Z A. Ce suplimente vrei la 60 de kg ale tale? Daca ai fii un copil serios, ti-ai manca necesaru de macro si micronutrienti din 2 mese hai si 1 gustare ca na; poate n-ai pofta de mancare laughing. Mancarea e baza, cand ajungi la nivelul in care nu mai faci față cu alimentatia atunci apelezi la suplimente, pentru ca asta fac suplimentele: suplimenteaza alimentatia.

| LordEgo a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Bun raspuns... Si eu am facut sala la 16 ani si aveam tot 60 de kg si dupa un timp m.am lasat timp de 6 luni si i timpul asta am pus pe mine 75 de kg si pe la 17 ani am inceput cu proteine. Macarea conteaza la varsta asta si proteinele din macare nu din prafuri.

| DaCumSaNu a răspuns:

Greceanu?

| LordEgo a răspuns:

Impact Whey Isolate de la MyProtein
BSN True Mass
Muscle Line Power Mass
Astea le.am folosit eu... si.au facut bine treaba.