| AlexMrs a întrebat:

Are cineva idee ce implica o facultate de sport? Daca metrita sa ma inscriu sau nu la una!? Este greu? Ce materii se fac? Poti iesi ceva daca faci facultatea asta?

Răspuns Câştigător
| carla02 a răspuns:

Aici m`ai nimerit! Iubitul meu este student la sport. A terminat facultatea ( se fac 3 ani) acum termina si anul 1 de master. Este o facultate usoara. El vrea sa iasa profesor de sport deoarece asta ii place sa faca. Este incantat de acest lucru. Plus ca ai si multe distractii.el a fost si la mare cu facultatea, ii duce la munte iarna. este super. dar cea mai mare satisfactie a lui este cand face practica adica atunci cand preda. La inceput predai la clase mai mici V-VIII, apoi predai la clase mari. Daca te atrage, eu spun sa te inscrii la facultatea aceasta. Dar daca nu, nu stiu daca are rost. Bafta!

| AlexMrs explică (pentru carla02):

Eu ma tin de sala, imi place sa fac sport, nu am un sport preferat( fotbal, tenis... etc.) dar in schimb cu drag fac sport (alerg, fac sala). Nu prea imi place in schimb matematica, sau sa tocesc. Si ma gandeam ca ar fi bine sa fac in viata ce imi place... Imi poti zice mai exact ce se invata acolo? (multumesc anticipat, o sa iti dau si funda pe urmatorul raspuns)

5 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Am impresia ca pe langa profesor de sport poti sa iesi si antrenor. Antrenor de fitness sau pe o disciplina sportiva care iti place. De asemenea mai exista si departamentul de kinetoterapie.

Se face anatomie fiziologie elemente de psihologie, prim ajutor etc.

| carla02 a răspuns:

Daca nu iti place matematica, este cea mai buna alegere. Nici prietenul meu nu este un expert in ale matematicii si nici nu s-a confruntat cu ea in facultate. Iti va da proiecte de facut despre diferite teme pe care le vei gasi pe internetwinking cu faza cu tocitul...nu cred ca este vreo facultate care sa nu implice putina carte. La aceasta este foarte portivit cuvantul "putin"winking. Sincer iti spun ca este o facultate usoara, dar si foarte frumoasa. Ea implica proiecte, examene si cam atatbig grin. Fa ceea ce iti place pentru a te duce cu drag acolo unde vreiwinking Iti urez bafta! Pupicii!

| AlexMrs explică (pentru carla02):

La ce se da admitere? eu sunt din Craiova.

| carla02 a răspuns:

Eee...aici nu stiu sa-ti mai raspundbig grin. O sa intreb, iar cand aflu raspunsul iti voi spune. Multumesc pentru funda!