| Rebel23 a întrebat:

aș dori sa slăbesc 20kg, am vârsta de 15 ani, 190cm și 107kg.Pe lângă slăbit as dori sa pun și masa musculară.Ce exerciții ar trebui sa execut pentru a scade din burta și de a da jos grăsimea de pe picioare? ce ar trebui sa mănânc și ce nu ar trebui? As dori ca aceste kilograme sa le dau jos intr-un termen de 2 luni, dacă se poate.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| florinflorescu a răspuns:

Salut, iti spun sincer ca la inaltimea ta esti un pic plinut, nu gras. iar daca iti doresti sa faci ceva pentru tine cu adevarat, fa ce exercitii iti plac si cat poti. incearca ca la 2 saptamani sa maresti numarul de exercitii, dar nu cu mult. eu iti recomand flotari si alergare, flotarile iti solicita toti muschii. daca ai bani si posibilitate inoata, te scurge de energie si grasime. de mancat poti manca orice, dar jumatate din ce mananci sa fie legume. mananca fructe dimineata pe stomacul gol. bea apa corect inainte de masa si dupa masa cu jumatate de ora, duce la o digestie corecta, asimilare de nutrienti corecta. succes.

2 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Pai ori vrei sa slăbești ori sa pui masa musculara?

| nugasescusernameliber a răspuns:

Sa elimini grasimea alearga, innoata, pune-ti metabolismul la treaba, pentru muschi alterneaza exercitiile cardio cu greutati. Burta si grasimea o elimini in primul rand prin alimentatie, lucreaza si acolo, apoi ai grija si la hidratare, odihna suficienta.