| Ionutz_Ionutz_1998_zgte a întrebat:

as dori si eu o idee cum sa slabesc mai usor. gen am aproape 18 ani si o greutate de 100. cred ca mai mult dar in fine. vreau sa stiu cum sa slabesc mai eficient cum sa-i spun. momentan am inceput sa trag de fiare, gasisem in curte 2 bare de fier de la niste osii de caruta si fac 2-3 seturi(1 set=20 de repetari) si mai fac vreo 20 de genoflexiuni. dar la capitolul flotari sau abdomene sunt varza... care stie un program asa bun de slabit ii dau funda si multumirile mele happy.

Răspuns Câştigător
| Coss8715 a răspuns:

Orice și face nu te înfometat și nu face sport în exces. Dacă te înfometezi o sa slăbești, dar cu timpul o sa apară probleme de sănătate, o sa ai amețeli, stări de oboseala și balonări permanente, iar dacă faci sport în exces îți vei da organismul peste cap. Vorbesc din experienta. Exista doua moduri de a slabi : cel care îți afectează sănătatea și cel care îți aduce doar beneficii, ambele funcționând la fel de bine. De exemplu, eu am slăbit 12 kilograme în trei luni mâncând doar la prânz și seara, mereu în cantități foarte mici și făcând sport excesiv. Dar de la un moment dat nu mai reușim sa dau jos niciun gram și au apărut problemele de sănătate. Acum abordez o alta dieta care este la fel de eficienta și nu îmi afectează nici sănătatea. Dimineață poți bea o cana cu lapte și poți manca doi biscuiți belvita breakfast, apoi, la prânz, aproximativ 100 de g de piept de pui sau peste cu o leguma sau un fruct. După aproximativ trei ore poți manca pufuleți, u n fruct, un covrig sau biscuiți. La cina poți opta pentru o supa și o felie de pâine integrala. Dar ai grija ca tot ce consumi sa fie în cantități mici și mișcarea trebuie sa facă parte din activitatea zilnica, dar nu în exces.

Sper ca ți-am fost de ajutor.

| Ionutz_Ionutz_1998_zgte explică (pentru Coss8715):

O sa-mi fie cam greu pana se obisnuieste corpul adica nu mananc mult darca sa mananc mai putin trebuie putin cate putin

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru Coss8715):

Cauta pe internet despre cetoza.

4 răspunsuri:
| DevilZoneX3 a răspuns:

Lasa-ma sa iti spun ceva, Sportul e cam 20% si Alimentatia 80%, deci degeaba faci exercitii si alte prostii daca nu ai o alimentatie cat de cat corecta, sau stricta. De exemplu si eu eram destul de grasut, desi faceam fotbal non-stop, dar am inceput sa mananc mai putin, de exemplu acum eu nu mananc seara, ma simt foarte bine.

| Ionutz_Ionutz_1998_zgte explică (pentru DevilZoneX3):

Mersi pentru raspuns devil, eu de obicei nu mananc mult, dar seman in partea mamei. totusi vara trecuta reusisem sa slabesc mancand mai putin si mai mult sport dar acum trebuie sa dau burta jos happy