| alexionut45 a întrebat:

as vrea sa elimin stratul adipos de pe abdomen pentru a mi se vedea patratelele daca alerg 1 km dus 1 km intors seara si renunt la paine,paste fainoase,cartofi si mananc telemea,cascaval, rosii este bine...si este adevarat ca coca-cola ingrasa?

11 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

2 km e cam putin... alearga macar 30 de minute.

| RAY a răspuns:

Cea mai mare greseala este sa crezi ca daca te infomentezi slabesti, isi strici sanatea fa programul asta Insanity Deluxe Edition

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Trebuie sa mananci mai sanatos si sa elimini grasimea, dulciuriile si sarea o perioada din alimentatia ta.
Da se zice ca bauturiile cu acid te ingrasa putin, mai mult de baloneaza...
Acum depinde de organismul fiecaruia.
Daca ai ceva grasime pe burtica iti recomand abdomenele iar ca sa te mentii in forma mai aleaga si tu un pic cand ai ocazia!winking
Chiar si asa tot trebuie sa mananci dar incearca sa mananci un pic mai sanatos.
Te pup, pa pa! :*

Răspuns utilizator avertizat
| Mingo a răspuns:

Frate alearga 1, 5km dus 1, 5km intors si nu bea imediat dupa ce ai terminat de alergat sucuri acidulate, poti sa bei apawinking

| musickid440 a răspuns:

Of,of,of...Normal ca (,) Cola ingrasa, are acid. La felsi Pepsi, Fanta..Si per-total toate sucurile. Daca vrei sa ai patratele trebuie:

1. Bea numai apa si ceai NEindulcit.
2. Fara fructe! Au fructoza, te ingrasa la loc.
3. Mananca legume fierte, cu orez. Nimic prajit. Poti manca piept de pui fiert cu condimente si legume.
4. Mult sport! Alergare ( dimineata de preferat, sau seara, pe racoare ) dus si intors. Dar ai grija sa nu te supra-soliciti.

Bafta la slabit!

| musickid440 a răspuns:

Siii. din cate ai scris si tu, lactate, rosii cu branza. Dar ai grija sa nu fie nimic foarte sarat. Un nivel potrivit de sare.

| Raduscu a răspuns:

Șefule poti sa alergi si 10km ca nu dai nimic jos, sau chiar daca dai un pic nu o sa vezi nici un patratzel iar ce citesti pe net sunt basme, ma refer la povestile cu regimul alimentar. Vrei patratele?! Le poti avea in 3-4 luni foarte puțin accentuate. Dupa 6luni o sa le vezi. Daca ai grăsime multă pe burta in primul rind tine o dieta. Aici te poti uita pe net. Sunt multe. Dupa ce ai dat din grăsime jos urmează sa te apuci de treaba serios stii cum. Abdomene. Diverse feluri de abdomene. Unul ti-l zic eu. Ma ajutat mult. Culcat, îndoi genunchii si pui vârful picioarelor sub ceva (pat, dulap, etc.). Te ridici si de lași inapoi pe spate dar nu te lipsesti de podea deloc. Cind pieptul este ridicat il intorci timp de o secunda jumate in stinga, dreapta, iar stinga si iar dreapta. Lucrezi pana la durere. A doua zi trebuie sa te doara. Iată acum cind te doare nu mai faci nimic pana te lasa. Poate dura si 3zile.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Raduscu):

Recomanzi abdomene pentru patratele laughing

serios? nu da nimic jos daca alearga? "povestile" cu regimul alimentar?

Esti doar un COPIL MIC, nu?

| Raduscu a răspuns (pentru Cosmin86):

Am 24 de ani. Multiplu campion național la triatlon powerlifting.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Raduscu):

Ala e cu totul alt sport. esti din Bucuresti?