| wwe2017 a întrebat:

As vrea sa imi construiesc un ring de wrestling si nst ce materiale imi trebuie, si as vrea sa imi faceti o lista cu materialele pentru ring

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Salut eu sunt pasionat de wwrestling dar este foarte greu sa faci unul bun.
Ai nevoie de:1)loc liber.
2)4 stalpi de metal sau sau lemn ce vrei.

3)Ringul este patrat asa ca ai nevoie de 3 corzi (depinde daca de ex.ringul are 5m. pe 5m. ai nevoie de 3 corzi de 20 m.)
4) Daca ringul are de ex. 5M. ai nevoie de o placa de lemn (patrata) de aproximativ 7 cm.

5)Burete patrat de ex. 5M. la grosime aproximativ 4-5 cm. (podeaua ringului trebuie sa fie si dureroasa).

6)Panza cu care sa acoperi burete care se afla peste placa de lemn.

7)"Pernele" din coltul ringului se numesc turnbuckle, sunt facuti din burete si acoperiti cu (cred ca panza ceva mai groasa).

8)Cea ce inconjoara ringul si de obicei la raw scrie pe ea RAW este facuta din acelasi material ca acela cu care este acoperit buretele de la turnbuckle.

9)Acum iti voi raspunde la intrebarea "cum introduc corzile in coltul ringului", sunt niste suruburi speciale (nu stiu cum se numesc eu cand am facut avea tatal meu) care au o gaura la un capat si la celalalt capat este ca un surub, il poti prinde de stalpi. Faci gauri in stalpi si bagi acolo suruburile, suruburile sunt acoperite cu un burete subtire negru.

Daca nu ai inteles intra aici http://www.youtube.com/watch?v=YX98XzG3U4E&feature=mfu_in_order&list=UL si aici pentru partea a 2-ua http://www.youtube.com/watch?v=Zf9ZKuSvM4I&feature=channel

| wwe2017 explică (pentru vocea):

Salut ma numesc ianis ( wwe 2017) de unde se cumpara corzi?

2 răspunsuri:
| presus a răspuns:

Mai bine te apuci de box.