anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa imi cumpar niste creatina, pentru crestere in masa musculara si forta, pentru inceput m-am gandit la asta : http://www.megaproteine.ro/Creatina/Dymatize-Creatine-30 0-g/, si am o intrebare. Acolo scrie sa iau doza cu 30 de minute inainte de antrenament, ce voiam sa intreb este daca pot lua de 2 ori pe zi, deoarece eu vreau dimineata, sa fac exercitii la bara, tractiuni, etc tot ce se poate face si seara, vreau sa fac sala. Deci se poate lua de 2 ori pe zi?

PS: Mentionez ca am luat si proteine, m-au ajutat cat de cat, dar nu foarte mult de aceea as vrea sa iau ceva mai tare, adica creatina.
PS2: Nu vreau sa imi ziceti ca " nu sunt bune, nu lua ", vreau doar sa imi raspundeti la intreabarea asta.

Multumesc, funda!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

1. schimba-ti antrenamentul, ori faci sala ori faci antrenament la bara, fiecare afecteaza recuperarea de la celalalt

2. creatina NU este ceva "mai tare" decat proteinele, ci este un cu totul alt tip de supliment. Doar cu creatina, fara proteine nu faci mare lucru

Ia o singura data pe zi, 5 grame, mai mult deja iti fortezi rinichii.

Si daca nu iei proteine ca suplimente, ia macar din mancare ( carne, peste, branza, oua ), de 5 ori pe zi, mese CONSISTENTE ( sper ca nu incerci sa pui muschi cu doar 3 mese pe zi...)

| NDC12 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ok, mersi pentru raspunsuri, te-as ruga daca se poate sa imi lasi un id de mess, sa mai vorbim, poate ma mai poti ajuta cu niste sfaturi, etc happy.

| Cosmin86 a răspuns (pentru NDC12):

Ti-am dat pe privat

6 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Nu mai face tractiuni, exercitii cu bara etc. daca faci si sala.Ala e deja supraantrenament deci =>cresti mai lent.Muschii cresc in zilele de pauza sustinuti de o alimentatie bogata in proteine.Nu lua de 2 ori pe zi creatina deoarece e prea mult.5 g pe zi e suficent!

| olgun a răspuns:

Da, poti sa iei de doua ori pe zi, dar eu recomand Kreagenic de la weider.

| Bull4ever a răspuns:

Deci sa clarificam un lucru creatina este pentru a-ti da forta si energie in timpul cand faci sala. (Creatina daca nu stiai contine carbohidrati)
Daca nu iei si proteine o sa te definesti, dar de crescut in masa nu o sa cresti de la creatina
In schimb creatina + proteinele te ajuta sa faci si masa si definire in acelasi timp...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Bull4ever):

Serios? Creatina contine carbohidrati?

Apuca-te si tu de sah