| kakeru a întrebat:


As vrea sa imi spuneti ce proteine pentru masa musculara sunt eficiente intrebarea este adresata celor care au folosit nu celor care isi dau cu parerea..multumesc.(FUNDA pentru raspunsul corect)

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Eu personal am folosit dymatize elite whey. Gasesti pe megaproteine.ro la concentrate proteice sau la orice magazin care are si produse dymatize.

Recent folosesc whey gold de la ON, nu pare mare diferenta intre ele. Ambele au glutamina, amino BCAA si proteine de calitate.

Dar vezi ca suplimentele se aleg in functie de varsta, inaltime/greutate, si alimentatie ( daca iti asiguri necesarul proteic din 6 mese pe zi nu mai ai nevoie de proteine, ci de alte suplimente probabil ), nu exista produse universale bune pentru toti.

5 răspunsuri:
| kakeru explică:

Daca ai putea sa imi spui si mie ce sa iau. acum o sa ti sa para ciudat. am 15 ani 1.70 inaltime aproximativ 55kg

| Cosmin86 a răspuns (pentru kakeru):

Clar nu concentrate proteice. Tu esti slab, ai mai multa nevoie de carbohidrati decat de proteine si mai ai nevoie si de creatina. Recomand serious mass de la ON + creatina ( pachet ) sau dymatize elite mass ( are si creatina si carbohidrati ). Aceste produse se numesc "weight gainer", au 30 % proteine, 50-60 % carbohidrati si altele ( vitamine, creatina, minerale, etc. ).

Dupa ce treci de 65 de kg de masa musculara, apoi treci pe un concentrat proteic si glutamina, pana atunci ramai pe carbohidrati mai mult.

Si sper ca ai mai mult de 3 mese pe zi, fara asta nu faci mare lucru. Trebuie si din mancare sa-ti asiguri, in sportul asta mancarea e cea mai sanatoasa.

Stii ce alimente sunt "hrana" pentru muschi, nu?

P.S. : da si tu reply pe mesaj cand raspunzi happy

| kakeru explică (pentru Cosmin86):

Da am mai mult de 3 mese pe zi dar nu prea as vrea sa trec la 65kg. de la varsta asta. si asa ca fapt divers nu st chiar asa slab la forta. pot face impins pe orizontal pana la 60kg cate 6 repetari impins cu bara pe inclinat pana la 55kg cate 5-6 repetari genoflexiuni cu bara 50kg cate 7 repetari ridicari la piept cu bara 62kg cate 4 repetari tractiuni fac cate 25 de repetari. eu zic ca este bine pentru varsta mea si pentru greutatea mea.

| kakeru explică (pentru Cosmin86):

Daca ai putea sa imi lasi si un ID de Yahoo ar fi perfect.

| Cosmin86 a răspuns (pentru kakeru):

Ti-am dat pe privat