anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, as vrea sa ma apuc de sala dar nu am cu cine sa ma duc, am avut niste prieteni dar s-au lasat de sala si chiar nu am cu cine sa ma duc, singur imi e puțin jenă deoarece nu am fost niciodată si nu stiu exact cum ar fi

Răspuns Câştigător
| heavenf a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie jena deloc.
Efectuarea lucrurilor de una singura/unul singur ar trebui normalizata! Asa cum mergi tu singur, merg si alte persoane..nu esti singurul de pe planeta.
Poti merge la sala facandu-ti un plan de acasa si anume poti urmari pe Youtube un anumit antrenament, iar la sala sa faci exercitiile vizualizate acolo.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sala este recomnadata adultilor care au PESTE 20 de ani, fiindca inhiba hormonii d ecrestere la copii, deci este total nerecomandata copiilor sub 20 ani.
Probabil ca prietenii tai stiu acest lucru si au ales sa creasca in inaltime si sa se dezvolte sanatos si armonios, decat sa ramana micuti de statura pe viata, dar cu niste muschiuleti la maini.

| Antonir124 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mai bine taci, semeni cu bunica mea, astea sunt vorbe de bătrâni, cele mai mari prostii, nu stiu de ce răspândești informații false,+nici nu are legătură cu subiectul, asa că jet de aici, ti-a spus mama ta ca nu mao crești dacă ridici greutăți si imi spui si mie?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Antonir124):

Mai abitel, sunt adult in toata firea!
Vorbim peste cativa ani, cand ajungi la 20 si vei veni sa plangi aici ca esti micut de statura dar cu muschi, care nu are succes la fete, fiindca pe noi fetele NU ne interseaza muschii baitilor.
Dar stii ce, trebuie sa ti se intample tie ca sa simti pe propria-ti piele si timpul ala nu-i departe, doar cativa anisori...

| Antonir124 a răspuns (pentru Violleta2022):

In primul rand nu ma duc lasa sa ma fac mare cu muschi ca sa atrag fete, in al doilea rand unora fete nu le plac baietii cu muschi deoarece se simt inferioare in fata lor pentru ca nu au fizicul ca al lor sau cel putin apropiat, daca tu Violleta la 80 de kg cu burta ca al lui Gigel de la bere normal ca nu te atrage deoarece te vei simti inferioara lui Andrei, cu 90 de kg dar masa musculara nu cu burta de bere

| Violleta2022 a răspuns (pentru Antonir124):

Cred ca ma confunzi! In viata mea nu am fost grasa si nici un am avut burta, dimpotriva, am avut enrom de multa grija de mine si merg de 3-4 ori pe saptamana la gym. Sunt cateva persoane aici pe forum care ma stiu in viata reala si pot confirma asta happy

| Cosmin86 a răspuns:

Eu de vreo 5 ani merg singur, ca prietenii imi distrageau atentia de la antrenament.

| JorgeBest a răspuns:

Du-te singur, iesi din zona de confort si te concentrezi si mai bine pe antrenament